1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Nedeljni horoskop
  6. /
  7. Nedeljni horoskop od 22....

Nedeljni horoskop od 22. do 28. aprila: Merkur kreće direktno i evo šta nam donosi

21. април 2024.

| Snežana Vranić
Kako će se ovo odraziti na vaš znak?

Nedeljni horoskop od 22. do 28. aprila nam donosi nedelju u kojoj je preporučljivo izbegavati sukobe i posvetiti se bliskim ljudima.

Početkom nedelje će Mesec i Sunce biti u blagom sukobu, a Merkur će i dalje biti retrogradan. Međutim, kraj nedelje će doneti i direktno kretanje Merkura, a većina znakova Zodijačkog kruga će slobodnije disati.

Nedeljni horoskop od 22. do 28. aprila

Ovan

Ovnu će biti potrebno više vremena ove nedelje. Pokušajte da smirite svoj ego, kontrolišite svoje emocije i usmerite svoju energiju u pravom smeru. Najbolje bi bilo da i sa jednim i drugim upravljate mudro. Tokom vikenda ne bi trebalo da gubite vreme na prazne razgovore i fokusirajte se na akciju.

Bik

Ako vam početkom nedelje deluje da nad svim gubite kontrolu, nemojte očajavati, Bikovi. U drugom delu nedelju, sve će se polako razrešavati. Ovo je vreme da postignete međusobno razumevanje čak i sa najćutljivijim kolegama. Posvetite više vremena i pažnje svojoj porodici. Odlazak na izlet bi vam mogao napuniti baterije.

Nedeljni horoskop od 22. do 28. aprila: Blizanci

Preispitajte svoje vrednosti kako biste naučili da sagledate probleme iz raznih uglova. Rezultat vas može zadovoljiti i možete početi da sprovodite sve divne ideje koje vam padnu na pamet, umesto da ih stavite u pozadinu. Slušajte svoju intuiciju. Pokušajte da steknete znanje iz oblasti koja vam je najbliža.

Rak

Predstavnici ovog znaka bi mogli da ožive i svoje najluđe ideje. Ne planirajte i ne razmišljajte već krenite odmah na posao. U drugoj polovini nedelje bi istraživački rad mogao doneti odlične rezultate.  Važno je da imate vremena da se više opustite i provedete vreme na svežem vazduhu.

Lav

U toku ove nedelje, uspeh i popularnost će izazvati vaše divljenje i neće proći nezapaženo. Ako se nađete u teškoj situaciji, nemojte donositi ishitrene odluke kako biste izbegli dramatične greške. Držite se prvobitnog plana jer ćete samo tako prevaziđi sve probleme. Nemojte ni sa kim deliti svoje ideje, svejedno da li su u pitanju bliži ili dalji krugovi.

Devica

Ovo je pravo vreme da se vratite poslu koji ste odlagali veoma dugo. Osim toga, javljaće se situacije koje će zahtevati donošenje hitnih odluka i sposobnost da napravite kompromise. Posvetite se i ličnom životu, inače je sukob neizbežan. Čak i kada imate potrebu za svađom, možda je bolje da to preskočite ovog puta. Koncentrišite se na pozitivne emocije.

Nedeljni horoskop od 22. do 28. aprila: Vaga

Vage će ove nedelje morati da se posebno trude. U drugoj polovini nedelje morate biti posebno oprezni jer greška koju sad načinite će vas skupo koštati. Ovo se naravno ne odnosi samo na materijalne stvari. Ako imate toksičnu osobu u životu, sada je vreme da prestanete da razgovarate sa njom.

Škorpija

Vaš moto je da razbijete rutinu. Ovo je odlično vreme za preuzimanje novih projekata. Mogli biste i da odete na uzbudljiv put. Samo nemojte mnogo toga stavljati u kofer jer i ovako vučete mnogo (emotivnog) prtljaga. Paralelno sa odmorom, razmislite o svojim ciljevima i željama.

Strelac

Strelčevi koji često veoma uspešno komuniciraju sa ljudima, sada će morati malo da uključe svoj dar ubeđivanja. Sa njim ćete mnogo lakše objasniti šta vam je potrebno. Ipak, nemojte ovo koristiti za manipulisanje. Pomozite svima oko sebe i nemojte se hraniti problemima drugih ljudi.

Jarac

Vašim trenutnim zadacima će biti dodato još obaveza, a smirenost i koncentracija će vam biti preko neophodna. Sada je posebno važno da rasporedite opterećenje na poslu. Početkom nedelje pregledajte sve poslovne ponude i nove informacije koje dobijete kako ne biste upali u nevolje. Nemojte rizikovati i izračunajte svaki korak pre nego što ga napravite.

Nedeljni horoskop od 22. do 28. aprila: Vodolija

Vodolijama predstoji emotivna nedelja. Izbegavajte sukobe i diskusije o osetljivim temama po svaku cenu. Da biste izbegli nepromišljene postupke zbog kojih biste mogli da požalite, usmerite ove emocije u kreativnost i razvoj. Pre dugog vikenda odvojte vreme da isplanirate finansije tokom leta.

Ribe

Ribe bi tokom ove nedelje trebalo da se bave svojim uobičajenim aktivnostima, ali to treba da rade bez žurbe. Rizici i avanture bi mogle doneti mnogo problema. U petak biste mogli da sretnete važnu osobu na svom životnom putu. Na finansijskom planu veoma pažljivo razmislite pre nego što pristanete na laku zaradu.

Izvor slike: Ivan Kyryk/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate