1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Nedeljni horoskop
  6. /
  7. Nedeljni horoskop od 12....

Nedeljni horoskop od 12. do 18. februara: Zemljanim znacima se sprema niz poslovnih izazova

11. фебруар 2024.

| Snežana Vranić
Šta nas očekuje u sledećoj nedelji?

Nedeljni horoskop od 12. do 18. februara donosi niz promena i izazova za većinu znakova. Ipak, umerenosti i uzdržanost će biti najcenjeniji kvaliteti.

Zemljani znaci će imati visok rizik od pravljenja grešaka u poslovnoj sferi, naročito oni koji se bave finansijama. Vatreni znaci, sa druge strane, moraju da paze da ne ugroze svoju reputaciju nedoličnim ponašanjem. Vazdušnim znacima će prijati povlačenje u samoću, a vodeni znaci bi trebalo da izbegavaju sukobe.

Nedeljni horoskop od 12. do 18. februara

Ovan

Ovnovi će ove nedelje biti prepuni energije i entuzijazma. Međutim, trudite se da tu energiju ne trošite uzalud i na pogrešne stvari. Sredina nedelje će biti najbolji period za finansijske transakcije, ali i za razgovore o zajedničkim ciljevima sa partnerom. Na zdravstvenom planu, moguće je da će vas pogoditi nagla promena vremena, ali horoskop vam savetuje da pokušate da umanjite nervozu.

Bik

Ova nedelja će biti vreme za promene i nove prilike. Osoba u vašoj blizini će moći da vam da mudre savete. Usredsredite se na svoje glavne ciljeve, ograničite kontakte i negubite vreme na besmislene razgovore. Ukoliko već duže vreme planirate ozbiljno lečenje, druga polovina nedelje je povoljna za to. Za vikend pokušajte da se što bolje odmorite.

Nedeljni horoskop od 12. do 18. februara: Blizanci

Ono na šta treba da obratite pažnju ove nedelje su svakako ljudi kojima ste okruženi. Ne žele vam svi dobro. Glavna stvar je da ne paničite, da se ne takmičite i ne upoređujete ni sa kim. U sredu budite pažljivi sa finansijama, a četvrtak je idealan za komunikaciju sa istomišljenicima. Budite pažljivi prema svojim voljenima tokom vikenda.

Rak

Rakovi bi trebalo da pronađu više izvora radosti, pokušajte da se bavite dobrotvornim radom, provodite više vremena sa svojom decom i kućnim ljubimcima. Ukoliko upadnete u sukobe početkom nedelje, najbolje bi bilo da ne pokušavate da dokažete da ste u pravu, već jednostavno pustite da se sve odvija svojim tempom. Moguć je napredak u karijeri krajem nedelje.

Lav

Tokom ove nedelje ćete želeti da imate glavu u oblacima, ali u prvim danima će vas kolege vratiti na zemlju očekujući milion odgovora vezanim za posao. Biće vam neophodna maksimalna koncentracija, organizacija i disciplina, a smisao za humor će pomoći da se smiri situacija. Za vikend bi bilo dobro da promenite okruženje i posetite novo mesto da biste skrenuli misli sa rutine.

Devica

Vaša pažnja je odavno usmerena na neku neprijatnu situaciju koja vam oduzima snagu. Da biste izašli iz te situacije, potrebno je da početkom nedelje razgovarate sa njenim učesnicima i da donesete važnu odluku. Ako pristupite svemu hladnokrvno, situacija će se rešiti. Iako je moguće da ćete naići na poteškoće na poslu, iskoristite iskustvo i intuiciju. Tokom vikenda je moguće zanimljivo poznanstvo.

Nedeljni horoskop od 12. do 18. februara: Vaga

Zvezde vam ove nedelje savetuju da budete hrabriji i krenete u korenite promene. Svejedno da li je reč o poslu ili ličnoj rutini, važno je da budete uporni i uspeh će biti zagarantovan. Sreda će biti idealan dan za isticanje svojih najboljih kvaliteta partneru. Vikend posvetite učenju i sticanju novih veština.

Škorpija

Moguće je da će vam partner napraviti skandal već u ponedeljak. Vrlo je moguće da ste u potpunosti zanemarili porodicu i odnose sa partnerom jer ste bili zauzeti poslom. Pokažite toleranciju u svemu. U utorak nemojte gasiti svoju kreativnu inspiraciju ili profesionalnu strast. U drugoj polovini nedelje rizik od zaraznih bolesti je visok, pa vodite računa o tome da se ne prehladite.

Strelac

Tokom ove nedelje ćete brinuti o svemu, a to će dovesti do rizika da budete uvučeni u sukob. Budite uzdržaniji i dobro razmislite o svakoj misli pre nego što je izgovorite. U utorak ćete dobiti neverovatno važne vesti koje mogu uticati na vašu budućnost. Ipak, nemojte dozvoliti sebi da poletite pre vremena. Pokušajte da budete realni. Vikend je dobro vreme za početak lečenja koje ste dugo odlagali.

Jarac

Zvezde vam savetuju da ove nedelje odvojite vreme za sebe. Nemojte žuriti da pristanete na rizične poslove. Nemojte se stideti da tražite pomoć ili savet. Početkom nedelje biste mogli da čujete vesti koje će poljuljati vaš pozitivan stav, ali ako budete držali emocije pod kontrolom, sve će biti u redu. U drugom delu nedelje moguće je da ćete osetiti profesionalno sagorevanje.

Nedeljni horoskop od 12. do 18. februara: Vodolija

Nedelja neće biti tako jednostavna. Nemojte se svađati sa kolegama i nadređenima, kako ne biste narušili svoju reputaciju. Ponedeljak će biti idealan da se pozabavite predmetima koji već dugo čekaju da budu rešeni. Ako je moguće, prvu polovinu nedelje radite u samoći, a to će vam pomoći da se fokusirate. U petak obratite pažnju na finansijska pitanja. Nestandardni pristup i istrajnost će vam omogućiti d napravite veliku kupovinu ili da odete na kratki izlet u proleće.

Ribe

Tokom ove nedelje bi bilo idealno da započnete da radite na velikom planiranju za naredne mesece. Ovo je period velikih početaka, pa nemojte odbijati pomoć i savete od onih koji vam to nude. Budite iskreni prema sebi i pokušajte da jasno identifikujete šta tačno želite. Pazite na svoje zdravlje tokom cele nedelje. Slušajte svoju intuiciju.

Izvor slike: StockRocket/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate