1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Nedeljni horoskop
  6. /
  7. Nedeljni horoskop od 11....

Nedeljni horoskop od 11. do 17. marta: Zemljani znaci će biti kreativni

10. март 2024.

| Snežana Vranić
Šta nam donosi sledeća nedelja?

Nedeljni horoskop od 11. do 17. marta sprema sedmicu u kojoj treba da se usmerimo na poslovne uspehe, ali da budemo veoma pažljivi sa komunikacijom.

Konjukcija Sunca i Neptuna će u drugoj polovini nedelje doneti dobre prilike za pokretanje novih projekata. Međutim, utorak će biti veoma napet i može doneti niz nesporazuma u komunikaciji, pa prema horoskopu, treba biti veoma pažljiv.

Nedeljni horoskop od 11. do 17. marta

Ovan

Nedelja počinje dinamično za Ovnove. Savetuje se da budete brzi u donošenju odluka jer će vam se pružati nove prilike. Vratite stare dugove i izbegavajte potencijalne nesuglasice. U sredu se fokusirajte na fizičku aktivnost i na ono što je bitno za všae zdravlje. Vikend će doneti neočekivane ponude koje zahtevaju pažljivo razmatranje.

Bik

Bikovi, ovih dana neka vaš tim radi zajedno. Izbegavajte da budete previše nezavisni i saslušajte savete iskusnih kolega. Četvrtak je povoljan dan za rešavanje pitanja vezanih za nekretnine, ali konsultujte stručnjake. Vikend rezervišite za kreativne aktivnosti i potragu za inspiracijom.

Nedeljni horoskop od 11. do 17. marta: Blizanci

Zvezde obećavaju Blizancima pojačanu snagu, energiju i kreativnost ove nedelje. Vrlo lako ćete pronalaziti nova rešenja, a sreda će doneti prilike za razrešavanje dugotrajnih prijateljstava. Budite oprezni i ne dozvolite da vas iskoriste. Materijalni aspekti života će vas prijatno iznenaditi, a neplanirani prilivi novca moguće su već od četvrtka ili petka.

Rak

Pokažite otvoreno svoje emocije i komunicirajte o svojim namerama. Suzdržavajte se jedino ako vidite da će to uneti probleme u odnosima. Ambiciozni planovi će se ostvariti do sredine nedelje. Četvrtak i petak su povoljni za reorganizaciju budžeta, a vikend rezervišite za vreme sa porodicom ili prijateljima.

Lav

Ovog vikenda, Lavovi treba da obrate pažnju na finansijske tokove. Izazovi su da ne trošite više nego što imate. Utorak može doneti neprijatnu situaciju iz prošlosti, pa budite oprezni. Nemojte donositi velike odluke ovog vikenda. Kratko putovanje može vam pružiti dozu inspiracije i nove poglede na aktuelne događaje.

Devica

Za Device, ova nedelja će biti ispunjena poslom. Modernizujte i poboljšajte ono što već radite. Utorak može biti veoma naporan, pa budite jasni u komunikaciji. Četvrtak je povoljan za rešavanje pitanja vezanih za nekretnine, ali uz angažovanje stručnjaka. Petak iskoristite za pozitivnu energiju u ličnom životu, a vikend posvetite introspekciji.

Nedeljni horoskop od 11. do 17. marta: Vaga

Vage bi ove nedelje trebalo da brane svoje interese kako bi ostvarili hrabre planove. Utorak i sreda nose snažan uticaj intuicije, a sreća će biti na vašoj strani. Četvrtak može doneti izazove u vezi sa vremenom, pa smanjite opterećenje i odložite teške zadatke. Vikend rezervišite za kontakte sa istomišljenicima.

Škorpija

Početkom nedelje bi mogao da vam se javi novi genijalan plan koji može doneti opipljive rzultate u bliskoj budućnosti i povesti vas ka uspehu. Međutim, moraćete da obavljate više aktivnosti prelazeći sa jedne na drugu bez prekida. Za vikend izbegavajte ekstremne sportove i nemojte ići predaleko od kuće.

Strelac

Strelčevi, preispitajte svoje ciljeve ove nedelje. Poslušajte unutrašnji glas. Utorak je kritičan za komunikaciju, pa razmislite pre nego što obećate nešto što možda nećete moći održati. Finansijski prilivi su verovatni u drugoj polovini nedelje, ali komunikacija sa poslovnim partnerima je ključna. Obratite pažnju na zdravlje tokom cele nedelje.

Jarac

Jarčevi, očekuje vas stabilna nedelja. Izbegavajte dugovanja na poslu ili nerešene projekte. Utorak može doneti sukobe sa kolegama, budite oprezni. Četvrtak je povoljan za transakcije u vezi sa nekretninama, ali budite pažljivi sa dokumentacijom. Subota je idealna za smanjenje društvenih kontakata i slušanje saveta onih koji vas podržavaju.

Nedeljni horoskop od 11. do 17. marta: Vodolija

Vodolije, očekuje vas uspešna nedelja na poslovnim pitanjima. Dinamičan razvoj u pravom smeru može se očekivati, bilo da se radi o nauci, kreativnosti ili trgovini. U ličnom životu, izbegavajte sukobe i tražite zajednički jezik sa voljenima. Vikend provedite u relaksaciji i potrazi za inspiracijom.

Ribe

Ribe, pokažite mudrost i filozofsku humanost ovih dana. Izbegavajte radikalne odluke u emocionalnim ili komunikacionim aspektima, kao i u rešavanju finansijskih pitanja. Utorak može izazvati sukobe, ali opraštajte i opravdavajte postupke. Petak je povoljan za rešavanje kompleksnih problema, ali ne računajte na pomoć spolja. Posvetite vikend nerešenim zadacima i donošenju teških odluka.

Izvor slike: Polina Lebed/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate