1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Poslovna bob frizura za...

Poslovna bob frizura za izgled koji se ističe stavom i stilom

11. јул 2024.

| Miljana Momirović
Zaokret koji se tražio.

Poslovna bob frizura je još uglađeniji stil od klasične bob frizure zbog visokog sjaja i velikog volumena za kosu punu života.

Nema potrebe ni isticati da je 2024. godina u znaku bob frizure. Od mikro dužine do biksi, to je nesumnjivo jedan od najsvestranijih trendova kom vredi pružiti šansu. Bez obzira da li preferirate ležerni stil ili oštro ošišane pramenove, kultna frizura za kratku kosu može da se prilagodi ličnom stilu, tipu kose i obliku lica.

Šta je poslovna bob frizura?

Dok blunt bob ima oštar izgled, a francuski bob odaje ležeran utisak, poslovna bob frizura definitivno ima ozbiljnu i više korporativnu prednost. Nema dileme da je jedan od najboljih izbora frizura za sve koji žele da pokažu samopouzdanje i stav.

Od klasične bob frizure se razlikuje po tome što je nešto duži (bliže lob frizuri) i ključno je stilizovanje. Istina je da paž ne zahteva mnogo vremena ali u poslovni bob je, da bi pružio jak i moćan vajb, ipak potrebno uložiti malo truda. I dakako se isplati.

Inspiracija za poslovni bob

Diana Silvers je u poslednje vreme velika inspiracija za bob, a ovakav poslovni šik izgleda tako skupo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christian Wood (@cwoodhair)

Elegantna, sjajna i krajnje bezvremenska, Penelope Kruz sigurno zrači na svakom sastanku i večeri sa ovom elegantnom frizurom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo)

Frizure za kratku kosu ne moraju biti dosadne. Ponovite izgled kao Lili Džejms i  pokušajte sa bočnim razdeljkom koji može pomoći da povećate volumen kose.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Park 박니나 (@ninapark)

Kako se stilizuje poslovna bob frizura?

Da postignete izgled, sve je u feniranju koje će obezbediti elegantan volumen i sjaj koji izgledaju tako skupo. Okrugla četka sa fenom će olakšati stilizovanje ali se mogu koristiti i odvojeno.

Završni korak je ključan kada je u pitanju poslovna bob frizura. Govorimo o visokom sjaju. Lak za kosu treba svesti na minimum i izbegavati sprej za teksturu ali nekoliko kapi ulja će održati frizuru punom života. A ako želite da podignete utisak na viši nivo, lagani suvi šampon će biti najbolji prijatelj.

Izvor slike: Frazer Harrison/Staff/GettyImagesEntertainmen

Nastavite da čitate