1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Popularne wet look frizure,...

Popularne wet look frizure, kao sa Nedelje mode

09. јул 2024.

| Miljana Momirović
Fotografije sa modne piste.

Wet look frizure nisu nište novo ali kada je Nedelja mode u pitanju, ovakav izgled je nezamenjiva klasika, kako na pisti, tako i na ulici.

Frizure 2024. godine, više nego ikada, pronalaze inspiraciju na crvenom tepihu, street style izgledima ili dizajnerskim revijama. Izgled mokre kose se pojavljuje iznova i iznova, pa nije slučajnost što se smatra bezvremenskim.

Zašto su wet look frizure popularne?

Mokri izgled kose je popularan iz brojnih razloga: elegantne su i seksi u isto vreme. Bez obzira na dužinu, ne zahtevaju mnogo truda za stilizovanje. Sa pozitivne strane, čak i kada je ne teko sveže oprana kosa u pitanju, ova frizura uvek uspeva.

Wet look frizure dolaze u bezbroj različitih verzija, s obzirom na to da može biti podignuta u rep ili punđu, da bude puštena ili zalizana, što je čini prikladnom za sve prilike.

Kako postići izgled mokre kose?

Da biste postigli wet look, potrebna su dva proizvoda za stilizovanje: snažan gel i lak za kosu. Frizura se može nositi puštena, vezana, u punđi ili repu – pokažite kreativnost. Gel i lak za kosu će zaključati mokri izgled kose dok pružaju dodatni sjaj.

Wet look frizure sa Nedelje mode

mokri izgled kose

Erdem

wet look frizure

Christian Dior

izgled mokre kose

Miu Miu

wet look kosa

Balenciaga

Wet look frizure su beskrajno prilagodljive i nikada ne izlaze iz mode. Bez obzira na stil i priliku, pronaći ćete izgked koji će oduševiti sve oko vas.

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate