1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Najpopularnije frizure 2024. koje...

Najpopularnije frizure 2024. koje apsolutno dominiraju ovog leta

07. јун 2024.

| Miljana Momirović
Stil koji podiže samopouzdanje.

Pokazalo se da su najpopularnije frizure 2024. jednostavne za ponoviti, manje prolazne, ni najmanje klasične i tako efektne.

Dok smo navikli na trendove koji dolaze i odlaze, ove sezone vidimo povratak frizura koje promovišu svestranost i prilagodljivost stilu. Glavne frizure se oslanjaju na bezvremenske izglede koji pristaju kako ravnoj i kratkoj, tako gustoj i dugoj kosi.

U nastavku pogledajte koje su najpopularnije frizure 2024. godine.

Najpopularnije frizure 2024.

Boho frizure

Chloe devojke, na čelu sa Sienom Miler i vraćaju na scenu boho frizure iz sedamdesetih. Sa naglaskom na teksturu, takav izgled se postiže veoma lako i izgleda eterično.

Siena Miler

Bob po meri

Istina, bob frizure su svuda. Ali u 2024. godini izgled odlazi na više prilagođeni bob, za razliku od propisanih stilova koji su se ranije viđali. Akcenat je na prpeoznatljivoj kosi, frizuri bez napora i raznovrsnosti.

Najbolja stvar kod takvog izgleda je što ga možete stilizovati kako god želite. U zavisnosti od teksture kore, zaista možete da se poigrate sa stilom.

bob frizura

Najpopularnije frizure 2024. sa volumenom

Sa dolaskom kaubojke Bijonse ranije ove sezone, nije iznenađenje što vidimo ogromanu popularizaciju kada je u pitanju kaubojski stil. Međutim, najdominantniji od svih je definitivno teksaški udar. Kada je u pitanju prepoznatljiva frizura sa volumenom, ne možemo da ne koristimo reči XXL ili obimno. Zaboravite na mikro bob, jer je duga i voluminozna kosa ponovo u trendu.

Frizure sa volumenom

Krupni pramenovi

Dok će delikatni balejaž uvek imati mesto na listi trendova, ove godine se sve više gušća boja penje do temena. Krupni pramenovi najbolje funkcionišu protiv oštrog kontrasta tamne kose bez druge boje, tako da predlažemo da uparite ovaj izgled sa tamnijom nijansom celom dužinom.

krupni pramenovi Dženifer Lopez

Crvena boja za kosu

Kada su u pitanju popularne boje za kosu, crvena je tu da ostane jer izgleda privlačno na svim teksturama kose. To je jedan od najtoplijih trendova u 2024. godini. Bilo da je živa ili prigušena, dodaje zabavan, hrabar i dinamičan izgled kroz poboljšanje teksture, sjaja i volumena.

Bilo da preferirate crvenu kajsiju, bakar crvenu ili vatreno crvenu, dobra vest je da postoje polutrajne farbe.

Crvena boja za kosu

Slojevite frizure

Svedoci smo oživljavanja volumena u 2024. godini, a slojevite frizure pružaju pravu senzaciju. Ono zbog čega su tako popularne je što prirodno dodaju volumen kosi, pa čak i ako je tanka ili kratka.

Ipak, tamo gde se završavaju slojevi može napraviti veliku razliku u konačnom izgledu. U zavisnosti od teksture kose, možete početi slojeve malo više od nosa ili niže od brade. Konsultujte se sa svojim frizerom da vidite šta najbolje funkcioniše.

Slojevite frizure

Frizure sa mašnama

Među najpopularnijim trendovima sa Nedelje mode su defintivno frizure sa mašnama. Primećene su širom Njujorka i Londona, a tako su jednostavne za ponoviti. Jednostavno dodaju dašak elegancije i razigranosti kosi, bez obzira da li je reč o somot, satenskim ili kariranim trakama. Savršene su za svaku priliku.

Frizure sa mašnama

Najpopularnije frizure 2024. iz 90ih

Nema šanse da ova sezona ne prođe bez 90-ih, zar ne? Da, najpopularnije frizure 2024. godine su piksi frizure i kratki bob. Ukoliko ste prevazišli trend klasične bob frizure sa kvardatnim rezom, okrugli oblik može biti prefinjeniji izbor.

frizure iz devedesetih

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight, Arnold Jerocki/Stringer/GettyImagesEntertainment, Neilson Barnard / Staff/GettyImagesEntertainment, Michael Loccisano / Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate