1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Bob frizure sa modne...

Bob frizure sa modne piste su glavni trend 2024.

15. јун 2024.

| Miljana Momirović
Trend sa Nedelje mode koji volimo.

Praktične bob frizure sa modne piste pristaju svakom stilu, izgledaju dobro na fotografijama i veoma su privlačne.

Lepota kod bob frizura je u tome što se lako stilizuju, prilagodljive su i za čas se mogu transformisati iz prefinjenog u seksi. Osim toga, ovakve frizure za kratku kosu su primećene na Nedelji mode, od Versace do Ferragamo modne revije. Supertražene su jer odgovaraju svakom obliku lica i kao stvorene su za leto.

Bob frizure sa modne piste 2024.

Bob sa srednjim razdeljkom

Žene preferiraju klasične bob frizure zbog svoje svestranosti. Zašto ih ne nositi sa aksesoarima kao što su šnale ili traka za glavu? Modna revija Versace proleće/leto 2024.

kratka frizura

Versace

Bob sa rajfom

Bez obzira na dužinu, i kratki i dugi bob se može ulepštati rajfom koji će zabaciti kosu unazad. Za originalnu i sofisticiranu frizuru, klasičan talasasti model iz devedesetih je odličan izbor. Modna revija Givenchy proleće/leto 2024.

bob frizure

Givenchy

Bob frizure sa bočnim razdeljkom

Kratke frizure su izuzetno popularnije jer se prilagođavaju svakom obliku lica kroz dužine, teksturu i slojeve. Modna revija Gucci proleće/leto 2024.

kratka frizura

Gucci

Teksturirani bob

Bob frizura može izgledati i ležerno ali elegantno kroz začešljavanje, razbarušene pramenove ili poluzalizani izgled. Takva kosa uvek deluje moderno, prefinjeno i seksi. Modna revija Valentino proleće/leto 2024.

kratka kosa

Valentino

Bob frizure sa talasima

Bob može da promeni oblik, karakter i utisak kroz samo blage talase gde je svaki pramen drugačiji. Modna revija Chanel proleće/leto 2024.

frizure za kratku kosu

Chanel

Zalizani bob

Začešljane nazad i definisane čvrstim lakom ili gelom za kosu, ovakve bob frizure sa modne piste su besprekoran izbor kako za svaki dan, tako i za crveni tepih. Praktična, jednostavna za stilizovanje, to je u stvari bezvremenska frizura. Modna revija Ferragamo proleće/leto 2024.

frizura za kratku kosu

Ferragamo

Bez obzira kakav stil preferirate, bob frizura omogućava da svaki dan nosite drugačiji izgled, u zavisnosti od raspoloženja ili stajlinga.

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate