1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Šaputanje na jastuku: Karmin...

Šaputanje na jastuku: Karmin kojem zanosna pravnica Amal Kluni ne može da odoli

26. септембар 2023.

| Snežana Ilić
Omiljeni karmin Amal Kluni jedan je od najpopularnijih u beauty svetu

Crveni karmin je kralj šminke i nešto što, poput male crne haljine, odavno ima status kulta. S razlogom. Večan je, moćan, glamurozan, creme de la creme mejkap sveta, ali – zna se kada se nosi i ko može da ga nosi. Jednostavno, ima svoj dreskod.

Sve, samo ne za stidljive – Mejkap trendovi za jesen izdvojiće vas iz mase

No, poslednjih godina izdvojila se i jedna malo drugačija nijansa, pre svega  zahvaljujući nekim poznatim damama.

Amal Kluni

Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images

Kada se Amal Kluni prvi put pojavila sa ovom bojom na usnama, svi su istog časa želeli da saznaju gde mogu da je nabave, čiji potpis nosi, koliko košta… U pitanju je Charlotte Tilbury Matte Revolution ruž u nijansi Pillow Talk. Šaputanje na jastuku, kao čuveni film sa Doris Dej i Rokom Hadsonom.

Crveni ruž – Look kakav biraju naše dame

Supruga Džordža Klunija voli i klasičan crveni karmin, koji joj takođe fantastično stoji zbog boje kose i očiju, a uklapa ga i sa garderobom. Ipak, ima nečeg posebnog i u Pillow talk čarobnom štapiću, nešto čemu nije mogla da odoli.

Amal Kluni

Photo by Heinz-Peter Bader/Getty Images

Vizažistkinja Šarlot Tilberi je kraljica britanske kozmetike i jedna od žena koje su promenile beauty industriju. Amal Kluni je ikona stila. Kada se ta dva sveta spoje, rezultat je – savršenstvo. Upravo je takav i Pillow Talk.

Prema statističkim podacima, na svaka dva minuta proda se po jedan karmin iz ove serije. Često ga viđamo i na usnama Megan Markl i Penelope Kruz.

Lansiran je 2018. godine, nakon što je olovka za usne u istoj nijansi postigla veliki uspeh. Nežni ružičasti tonovi pogodni su za svaku svečaniju priliku, bilo da je reč o večernjoj ili dnevnoj varijanti. Tekstura je baršunasta i nežna, a zahvaljujući 3D glow pigmentu usne izgledaju punije i potpuno prirodno. I cena je popularna, oko 30 evra.

Izvor slike: Emma McIntyre/Getty Images

Nastavite da čitate