1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Koji karmin koristi Dženifer...

Koji karmin koristi Dženifer Aniston? Kupuje ga iznova i iznova

13. јун 2024.

| Miljana Momirović
Nijansa kao stvorena za dnevne i večernje prilike.

Činjenica je da su tanke usne Dženifer Aniston uvek našminkane prirodno ali sasvim dovoljno da izgledaju punije i efektno.

Ume biti prilično izazovno pronaći savršeni ruž za tanke usne. Istina je da ih određene nijanse vizuelno smanjuju, mogu učiniti da deluju ravno i bez volumena.  Ipak, glumica je pronašla nijansu koja joj besprekorno pristaje, kako na snimanju, tako i u svakodnevnim prilikama. I sada je ne menja.

Koji karmin koristi Dženifer Aniston?

Kako je otkrila za Marie Claire, glumica Dženifer Aniston uvek ima najdraži karmin u torbi. Nijansa koju koristi pruža punoću usnama, dok satenska završnica doprinosi volumenu.

dženifer aniston

„Tokom dana ne volim mnogo da se šminkam. Više volim minimalnu šminku. Roze-nude karmin, sloj maskare i možda malo kremastog rumenila. Kada bih morala da imam samo 5 proizvoda za šminkanje u torbi, to bi bila maskara, balzam za usne, dobar ruž. Volim karmin za usne u nijansi Penelope Pink by Charlotte Tilbury, korektor i parfem u mini pakovanju, tako da mogu da ga prskam kad god poželim“, otkrila je ona.

Koji ruž je Dženifer Aniston koristila na snimanju serije Prijatelji?

Dženifer Aniston je u prethodnom intervjuu otkrila da je, kao Rejčel Grin u seriji Prijatelji, u većini epizoda nosila određenu nijansu karmina. „MAC karmin u nijansi Paramount. Bila je to prava braon nijansa.“

dženifer aniston kao rejčel grin

Ova posebna nijansa je još uvek na tržištu i još uvek je izuzetno popularna, a takođe pristaje za tanke usne.

Izvor slike: David Livingston/Stringer/GettyImagesEntertainment, Frazer Harrison/Staff/GettyImagesEntertainment, Diane Freed/Stringer/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate