1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Oskar 2024: Najlepše našminkane...

Oskar 2024: Najlepše našminkane žene da dodeli nagrada

11. март 2024.

| Miljana Momirović
Zadivljujuće ali jednostavno za ponoviti.

Ako postoji jedna noć za inspiraciju iz šminkanje i frizure, to je Oskar 2024. Pogledajte 10 najboljih izgleda koji su već ušli u istoriju lepote.

Oskar 2024. godine bio je prava poslastica impresivnih izgleda. Pored neverovatnih stajlinga i dodeljenih priznanja, šminka je privukla dodatnu pažnju. Bilo kako bilo, da se dodeljivala i ova nagrada, ovo bi bile najlepše našminkane žene ove večeri.

Najlepše našminkane žene za Oskar 2024.

Bili Ajliš

Frizura Bili AJliš imala je stvarno veliki volumen kose, po uzoru na frizure iz 80ih. Nosila je takođe i nude ruž sa zaslepljujućim prozirnim sjajem za usne i rumenilo u sličnoj boji.

billie eilish dodela oskara 2024

Dženifer Lorens

Dženifer Lorens iznenadila je sve prisutne u veličanstvenoj Dior haljini. Odmah je pažnju privukao i njen ajlajner koji izgleda prelepo sa usnama boje breskve i bočnim razdeljkom.

Dženifer Lorens oskar 2024

Margo Robi

Meko rumenilo i ruž za usne bili su prava gozba, kada je u pitanju Oskar 2024. godine. Njena frizura je tako opuštena i jednostavna da bi mogao svako da je ponovi. Šminkerka Pati Dubrof je koristila Chanel šminku da kreira ovaj prelepi izgled.

Margo Robi dodela oskara 2024

Oskar 2024: Zendaja

Zendaja je potpuna vizija sa klasičnim holivudskim talasima, oštrim definisanim obrvama i suptilnim ajlajnerom. Rumenilo i ruž za usne u boji mesa su se besprekorno nadovezali na ovaj izgled.

zendaja oskar 2024

Ema Stoun

Mermaidcore haljina Eme Stoun sa potppisom brenda Louis Vuitton bila je savršeno uparena sa svežim, sjajnim, roze ružem za usne.

Ema Stoun šminka dodela oskara 2024

Amerika Ferera

Amerika Ferera je bila njena najbolja Barbi za Oskar 2024. gde je nominovana za najbolju sporednu ulogu. Svoju haljinu je uparila sa svetlo roze šminkom i bob frizurom.

Amerika Ferera oskar 2024

Emili Blunt

Emili Blunt nosila je impresivnu Schiaparelli haljinu sa plutajućim naramenicama. Njena šminka je bila blistava skoro kao i njen stajling, a nežni smokey eye i roze ruže je sve podigao na viši nivo.

Emili Blunt oskar 2024

Oskar 2024: Florens Pju

Kul kao i uvek, Florens Pju jepokqazala kako se nosi bob frizura i braon-ružičasti karmin.

Florens Pju dodela oskara 2024

Hejli Stajnfeld

Hejli Stajnfeld je potvrdila da je bočni razdeljak ponovo u centru pažnje. Svoju zadivljujuću zlatno-plavu haljinu uparila je sa senkom za oči i ružom boje breskve.

Hejli Stajnfeld šminka za oskara 2024

Anja Tejlor-Džoj

Duga, plava kosa sa potpisom Anje Tejlor-Džoj bila je prednja strana i centar njenog izgleda na crvenom tepihu ove godine. Da bi njena kosa i haljina bili glavni fokus, njena šminka je bila svedena ali u prelepoj boji breskve.

Anja Tejlor-Džoj

Izvor slike: Rodin Eckenroth / Stringer/GettyImagesEntertainment, Mike Coppola / Staff/GettyImagesEntertainment, Marleen Moise / Staff/GettyImagesEntertainment, Aliah Anderson / Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate