Tutorial Nine Seničar za savršene lokne, za samo 10 minuta (video)

30. септембар 2023.

| Suzana Jančič
Lokne po savetu Nine Seničar za svega nekoliko minuta

Lokne po savetu Nine Seničar postaće deo vaše svakodnevne rutine.

Nije tajna da rođena Novosađanka, po profesiji manekenka, voditeljka i glumica beauty trendove prati u stopu. Delimično zato što joj je to posao, dobrim delom jer je pravi zaljubljenik u modu, kozmetiku, fitnes.

Moderne i šik frizure za dame u petoj deceniji – Brišu godine, zahvalne za održavanje

Često ona u poslednje vreme sa Instagramerima deli savete vezane za negu, nudi medicinske preporuke za preglede, a možda čak i najviše mesta na njenom profilu zauzimaju teme vezane za to kako se našminkati i srediti frizuru u što kraćem roku.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar)

Nina je od pre dve i po godine mama jedne Nore, koja zahteva svu njenu pažnju te joj ovakvi trikovi mnogo znače. A sada je sa damama koje je prate na društvenim mrežama podelila najbrži način do savršenih lokni.

Lokne po savetu Nine Seničar zahtevaju četku za kosu, figaro iliti presu i lak, što veruje se svaka savremena žena danas poseduje.

Shag cut frizura zaludela svet, zaboravićete na feniranje

Potrebno je prethodno dobro očešljati kosu, zatim je pokupiti u šnalu pa pramen po pramen uvijati sve do poslednje kada se sa tim završi, opet je neophodno, ovoga puta blago pročešljati lokne da ne ostanu baš toliko uvijene,  a zatim sve poprskati lakom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar)

Za sve ovo potrebno je svega 10 minuta, bar je to minutaža koja je Nini potreba da postigne pomenutu frizuru, vi isprobajte pa nam javite utiske.

Srećno!

Izvor slike: Instagram

Nastavite da čitate