1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Frizure koje čine lice...

Frizure koje čine lice mršavijim: Sloboda Mićalović ih nosi

25. април 2024.

| Miljana Momirović
Jednostavan izgled, kao stvoren za puniji oblik lica.

Na licu se višak često najviše primeti. Ako želite da izgleda vizuelno uže, pogledajte frizure koje čine lice mršavijim.

Postoje brojni načini da frizura istakne crte i sakrije ono što ne želite da se vidi. Od podmlađujuće frizure do ovih koje će učiniti da izgledate mršavije. Čak i glumica kojoj možemo da zavidimo na figuri, Sloboda Mićalović, praktikuje ovaj trik sa kosom.

Frizure koje čine lice mršavijim

Frizure za okruglo lice

Kod okruglog oblika, crte lica nisu istaknute zbog čega možete izgledati punije. Evo nekoliko predloga za frizure koje čine lice mršavijim:

  1. Slojevite frizure: Frizure sa dugim i slojevitim pramenovima mogu stvoriti iluziju dužeg lica i suziti ga.
  2. Frizure s volumenom: Frizure koje imaju volumen pri temenu, poput visoke punđe ili voluminoznih frizura, mogu privući pažnju prema gornjem delu glave, čineći da donji deo izgleda manje izraženo.
  3. Bob frizura: Bob frizure koje padaju ispod brade mogu suziti lice i stvoriti utisak dužeg vrata, što može pomoći u stvaranju iluzije mršavijeg lica.
  4. Asimetrične frizure: Asimetrične frizure, poput bob frizura sa bočnim razdeljkom ili šiškama na stranu, mogu preusmeriti pažnju sa ravnih linija lica i učiniti da izgleda mršavije.

Sloboda Mićalovićć nosi frizure koje čine lice mršavijim

Poznato je da glumica trenira kako bi ostala u formi ali i dalje se služi kako modnim, tako i beauty trikovima da njena figura izgleda još bolje. U njenoj novoj Instagram objavi pokazala je da frizura i te kako može učiniti lice mršavijim.

Reč je o visokoj punđi sa dugim, stepenastim šiškama. Sloboda Mićalović je kosu pokupila u rep i zavezala punđu na sredinu glave. Šiške je ostavila da joj padaju niz lice zbog čega njen oblik lica izgleda izduženo i vitko.

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages

Nastavite da čitate