1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Podmlađujuća frizura za žene...

Podmlađujuća frizura za žene u šezdesetim

17. април 2024.

| Miljana Momirović
I ne, nije piksi.

Španjolke je obožavaju, a kako i ne bi? Ova podmlađujuća frizura pruža trenutni efekat podizanja i maskira znakove starenja.

Frizure za žene u šezdesetim godinama su najčešće kratke, kao da nema boljih opcija za šišanje u tim godinama. Istina je da piksi frizura može biti sigurna opcija ali postoje i drugi stilovi koji podmlađuju. Iako zaista ima anti-age efekat, možda želite da zadržite dužinu kose, bar još neko vreme.

Pronašli smo izgled koji se iznova i iznova ponavlja među najlepšim Španjolkama u šezdesetim godinama. I ne, nije klasičan paž, već mnogo laskavija frizura.

Podmlađujuća frizura

Mob frizura podmlađuje

Bob frizura ne izlazi iz trenda već godinama, a svetski poznate ličnosti na crvenom tepihu, kao i revije modnih brendova to i potvrđuju. Srednja dužina ove frizure naziva se midi bob ili jednostavno, mob frizura. Ipak, reč je o detalju koji je ističe, a to je bočni razdeljak. Upravo zbog njega ovaj izgled ima podmlađujući efekat.

Kome pristaje podmlađujuća frizura?

Još jedna prednost je u tome što ova podmlađujuća frizura pristaje svim teksturama kose, od ravne, preko talasaste do kovrdžave. Veoma lako se stilizuje, a njena svestranost omogućava da eksperimentišete sa stilom od dana do dana.

S druge strane, mob frizura podjednako dobro izgleda kako na prirodnoj kosi (čak i ako je seda), tako i na farbanoj.

Izvor slike: Ralf Nau/GettyImgesPlus

Nastavite da čitate