1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Frizura sa šiškama koja...

Frizura sa šiškama koja podmlađuje, čuveni izgled Kim Katral

22. април 2024.

| Miljana Momirović
Kao stvorena za sakrivanje bora.

Sa 67 godina, Kim Katral izgleda bar 10 godina mlađe, a pored dobro negovane kože i ova frizura sa šiškama je zaslužna za to.

Glumica, svima nama poznata zahvaljujući ulozi Samante Džons u filmu Seks i grad, ikona je mode i lepote koja izuzetno privlaći pažnju. Njena prepoznatljiva frizura koju smo viđali kroz njene uloge ali i kasnije ima efekat podmlađivanja. Otkrivamo sve o njoj u nastavku.

Frizura sa šiškama Kim Katral

Sara Džesika Parker nije bila jedina legendarna plavuša iz filma (i serije) Seks i grad. Slojevita bob frizura Kim Katral je takođe bila trend tokom 90-ih i početkom 2000-ih. U vreme premijere, glumica je imala 42 godine i dokazala je da je ova frizura sa šiškama pogodna za žene, kako u četrdesetim godinama, tako i kasnije.

Kako izgleda frizura sa šiškama koja podmlađuje?

Skoro 30 godina od premijere Seks i grad, Kim Katral nastavlja da nosi veoma sličnu frizuru. Sa nebeskoplavom košuljom, farmerkama ravnog kroja i mokasinama, glumica nas podseća da su neki izgledi bezvremenski.

Lob frizura ili dugački paž sa stepenovima i šiškama prosto odlično pristaje ženama u šezdesetim godinama. Frizeri preporučuju ovu frizuru čak i ako imate tanku kosu jer dodavanjem slojeva, izgled će delovati bujnije i gušće.

Stilizovanje je prilično lako. Nosite frizuru uz prirodno teksturu kose, bilo da je ravna, talasasta ili kovrdžava ili se poigrajte sa peglom i figarom. Ova frizura je svestrana i dobro se uklapa u svaki stil.

Da li se lob frizura nosi sa šiškama?

Iako profesionalci ističu da se lob frizura obično nosi bez šiški, ovakva varijanta i dalje izgleda otmeno. Možete ih učiniti dužim ili kraćim u zavisnosti od toga kako izgledate i potražite kontrast sa ostatkom frizure. Kim Katral se odlučila za tupe šiške koje su veoma lagane i vizuelno podmlađuju.

Izvor slike: Francois Durand/Stringer/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate