1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Haljina sa ružama: Pogledajte...

Haljina sa ružama: Pogledajte kako je nosi Sara Džesika Parker

29. мај 2024.

| Miljana Momirović
I tek tako...

I dalje impresivna, Sara Džesika Parker se pojavila u zadivljujućem izdanju. Njena haljina sa ružama na snimanju serije potpuno ostavlja bez daha.

Iako su neki komentari za seriju I tek tako bili kritični, glumačka ekipa je i dalje fenomenalna kao i prve sezone serije Seks i Grad. Ipak, većina se složila da nešto nedostaje. Ne samo u smislu zapleta serije, već i garderobe Keri Bredšo, koja je dobila neodobravajuće utiske. Međutim, nove scene iz treće sezone serije uopšte nisu ni nalik prethodnim sezonama. Možda je do haljine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Sara Džesika Parker na snimanju serije I tek tako

Na snimanju serije I tek tako u Njujorku, Sara Džesika Parker uhvaćena je kao oličenje njenog alter ega, Keri Bredšo, dok je šetala trotoarom u zadivljujućoj haljini i kaputu kolekcije Simone Rocha za proleće/leto 2024. i Aquazzura štiklama.

haljina sa ružama

Simone Rocha

Haljina sa ružama

Konkretno, njena haljina sa ružama doslovno ima ruže. Izrađena je od svetloroze tila u korset stilu, dok je suknja ukrašena sa nekoliko ruža. Iako je haljina sa modne piste stilizovana samo uz baletanke, kostimografi serije I tek tako, Moli Rodžers i Deni Santjago, pametno su je uparili sa odgovarajućim kaputom i tako stvorili zadivljujući ansambl.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Svojom visokom konstrukcijom i romantičnom siluetom zasnovanom na detaljima kao što su džepovi, rajsferšlusi i crteži, kao i cvetnim elementima izgleda, ovaj izgled označava pravi povratak Keri Bredšo.

Moderna, sveža i smela odevna kombinacija za jutarnju šetnju gradom nadmašila je čak i ikoničnu suknju koju je glumica nosila u prvim sezonama serije 1997. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SATC 🍸 (@sexandthecitytv)

Izvor slike: Cindy Ord/Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate