1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Sandale na štiklu za...

Sandale na štiklu za ultimativno elegantan letnji izgled

21. јун 2023.

| Hana Dunđerov
Visoka moda na visoku petu!

Ovo definitivno nije otkriće, ali nije na odmet da se podsetimo: najelegantnije sandale, one koje izdužuju noge i izgledaju fenomenalno na golu kožu, jesu – sandale na štiklu!

Kakve sandale na štiklu su dobar izbor za 2023?

Nijedne druge sandale neće na taj način upotpuniti letnju haljinu ili suknju. Plus – one su zaista pogodne za razne prilike: posao, koktel, šetnja po primorskom gradu, klub, letnje venčanje… Najmodernije sandale na štiklu za leto 2023. uključuju prekrasne cirkone, kopče, metalik detalje, teksas, blok petu ili kitten heel.

Sandale na štiklu neguju elegantni stil zbog  ženstvenih detalja: nežnog remena, izložene pete, zategnutog lista noge…

 

Sandale na štiklu: Modeli sa pista visoke mode

Sandale sa platformom

Ako želite par u kojem nije tako naporno hodati, razmislite o platformama sa remenima poput ovih Aerosoles-a. S obzirom na njihovu stabilnu blok potpeticu, biće mnogo lakše koračati u njima.

Sandale sa cirkonima

Idete na venčanje sa dres kodom i tražite slatke svečane cipele? Ugledajte se na predlog Stuarta Weitzmana – on će dodati dašak elegancije i stila vašoj haljini.

Sandale sa blok štiklom

Ovaj par sandala savršen je za svečane prilike ili čak svakodnevno nošenje ako ste otvoreni za neki dnevni disko stil. Dolaze u ukupno sedam boja u rasponu od zlatne do smaragdne.

Srebrne sandale na štiklu

Ove sandale daju nogama malo dodatne dužine, što nikada nije na odmet i lake su za hodanje i pored svoje visine.

Satenske sandale na štiklu

Ako želite par svadbenih sandala na štiklu u kojima ćete se osećati posebno, birajte  modele sa mašnom, baš kao što je ovaj. Niske su, a opet izgledaju delikatno.

Sandale na stileto štiklu

Konačno, sandale na štiklu koje su toliko bezvremenske da ćete želeti da ih nosite sa svime. Potpetica na ovim lakiranim sandalama je 10 centimetara, ali vrede malo truda.

Lakovane sandale na štiklu

Ovaj par zatvorenih lakiranih potpetica od lakovane kože ima tradicionalno prefinjenu siluetu, ali sa fanki blok petom i prevelikom dvostrukom T kopčom.

Kitten heel sandale

Gucci nije svima dostupan, ali ove niske pete definitivno su vredne ulaganja. Udobne, elegantne i lako  uklopive.

Izvor vesti: marieclaire.com

Izvor slike: triocean/iStock/GettyImagesPlus

nastavite da čitate