1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Najpopularnije sandale 2024. izgledaju...

Najpopularnije sandale 2024. izgledaju dobro bilo da imate 20 ili 60 godina

28. март 2024.

| Miljana Momirović
Pogledajte modele koji su dostupni kod nas.

Za neke modele cipela jednostavno ne važi broj godina jer su bezvremenske. Pogledajte najpopularnije sandale 2024. koje pristaju svima.

Ravni ili modeli sa štiklom, ove sandale su veoma poželjne za sve prilike, a osvojile su i mlađe i starije dame, što je prava prekretnica u cvetu cipela. 

Najpopularnije sandale 2024. su vanvremenski i elegantan tip obuće koji je toliko svestran da ih je skoro svaka žena imala u nekom trenutku. Nedelja mode, ulični stil i modne piste su otkrile koji modeli će dominirati. Nastavite da listate i otkrijte ih.

Najpopularnije sandale 2024.

Ravne sandale

Počinjemo sa bezvremenskom obućom koja je bila aktuelna 80ih i 90ih. Ovakav tip sandala ne samo da savršeno pristaje za brojne prilike, nego su i izuzetno udobne i funkcionalne. Dopada nam se Zara model sa ojačanim đonom i kaišem koji ima zlatnu kopču.

Rimljanke su najpopularnije sandale 2024.

Najpopularnije sandale 2024. su takođe i rimljanke. Ovaj klasik je upravo postao još moderniji. Međutim, njihova najjednostavnija verzija, ravna, sa kožnim kaiševima, u braon ili crnoj boji je, bez sumnje, suština sezone. Liu Jo ima baš takav model.

Sandale na štiklu

Ako govorimo o bezvremenim klasicima, ne možemo da ne propustimo da pomenemo sandale na štiklu. Prepoznatljive su po svojim tankim kaiševima koji okružuju članak. Možete pronaći jednostavne modele ali i druge sa detaljima nalik na dragulje koji uzdižu obuću za nekoliko sekundi. Samo pogledajte ove Mango sandale za sve prilike.

Izvor slike: AnnaZhuk/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate