1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Popularne ZARA sandale 2024....

Popularne ZARA sandale 2024. – sve se vrti oko ovih pet

19. мај 2024.

| Miljana Momirović
Favoriti za leto 2024. godine.

Na štiklu ili ravne: najmanje važno. Nove Zara sandale su pravi kompromis stila i udobnosti, a ovo su najpopularniji modeli.

Prefinjeni minimalistički stil u modi ponovo vlada ali dobija efektni zaokret (da, gledamo u sandale sa nakitom). Najneočekivaniji ali i najpoželjniji trend za leto 2024. godine su ribarske sandale koje mnoge dame sa stilom već imaju u svojoj kolekciji. Bez daljeg odlaganja, otkrijte favorite iz Zara kolekcije.

Popularne ZARA sandale 2024.

Ribarske sandale

Iako ni najmanje nisu novi model (stil datira još iz Rimskog carstva), ribarske sandale su ponovo popularne zahvaljujući praktičnosti i autetničnosti. Stilizovala bih ih uz bilo šta, od prozračne pamučne haljine do lanenih pantalona.

ribarske sandale

Sandale sa kaišem oko članka

Kada bi praktična elegancija bila obuća, zvala bi se: sandale sa kaišem. Za razliku od klasičnih modela u kojima često imam osećaj da će mi stopalo „odleteti“, ovakve sandale drže nogu na mestu. Idealne su čak i za duže šetnje jer imaju malu štiklu za pouzdano držanje.

Sandale sa kaišem oko članka

Sandale sa nakitom

Prema Nedelji mode, upečatljivi nakit će biti svuda i, kako se čini, nije zaobišao ni obuću. Sezona nije ni počela, a sandale sa nakitom su već ultrapopularne. Stil dolazi sa dozom sjaja koji na nenametljivi način doprinosi otmenom izgledu.

sandale sa nakitom

Sandale na vezivanje

Kada su u pitanju Zara sandale, modeli na vezivanje dominiraju ove szone. Nosite ravne modele za letnje šetnje ili sandale sa potpeticom za večernje druženje sa prijateljicama. Bez obzira na stil, najpoželjnije su iz godine u godinu – i to sa dobrom razlogom. Drže nogu u mestu, a bićete u centru pažnje sqa čim god da ih stilizujete.

sandale na vezivanjem

Sandale na štiklu

Ovogodišnje Zara sandale su minimalističke, pa umesto modela sa platformom, popularni su prefinjene siluete. Funkcionalne i ženstvene, takve sandale će učiniti svaku odevnu kombinaciju bar duplo privlačnijom bez mnogo truda.

sandale na štiklu

Izvor slike: Kuzmichstudio/GettyImagesPlus