Crne sandale koje nosi Julia Roberts su nas očarale

18. јануар 2023.

| Jovana Jevtić
Prelepa Julia Roberts našla se  među nominovanima za najbolju glumicu u mini seriji ili TV filmu za Critics Choice Avards 2023. Njene crne sandale privukle su posebnu pažnju.

Sa svakom novom prilikom, crveni tepih omogućava zvezdama da iznova paradiraju i poziraju. Okruženi bljeskovima blica i fotografima  koji na taj način uspevaju da ovekoveče njihov izvanredan izgled. Prelepa Julia Roberts (Džulia Roberts) našla se  među nominovanima za najbolju glumicu u mini seriji ili TV filmu za Critics Choice Avards 2023. Njene crne sandale privukle su posebnu pažnju.  Za nju ovo je bila dvostruka nominacija. Prethodno je bila nominovana i na dodeli Zlatnih globusa. Nije osvojila nagrade, ali uprkos tome nije skrivala radost zbog koleginice Amande Seyfried (Amande Sajfrid) koja je osvojila nagradu ulogom u The Dropout.

Julia Roberts za ovu priliku bila obučena u vrlo elegantnu haljinu. Njen izbor bila je duga crna Schiaparelli haljinu. Izvezeni redovi šljokica sa pomešanim zlatnim i srebrnim nijansama dali su njenom izgledu poseban sjaj. Karakteristični šljokičasti detalji haljinu su ukrasili oko vrata i preko rukava.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nathalia. (@worldroberts)

Pristojna i dugačka Schiaparelli haljina doživela je osveženje izborom sandala koje su se savršeno uklopile u ovaj autfit. Sandale Roger Vivier, skrivene iza duge haljine, suptilno su pokazivale svoju senzualnost. Visoka štikla bila je otkrivena u samo par navrata i samo toliko je bilo dovoljno da ove sandale budu primećene. Crne sandale i crna haljina sa izvezenim šljokicama bile su upotpunjene nakitom marke Chopard. Nadaleko je poznato da je Julia Roberts jedna od muza ove velike kuće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by May_you_wish (@may_you_wish)

Talasasa kosa i prirodni izgled šminke, kao i svetlucavi nakit Juliu Roberts učinili su da izgleda savršeno. Nominovana za ulogu Marthe Mitchell (Marte Mičel)  – uspešne žene koja se našla u otkrivanju skandala u kom je učestvovoao političar Richard Nixon (Ričard Nikson), a koji je poznatiji kao Watergate, Julia je sve prisutne ostavila bez reči.

 

 

Izvor vesti: marieclaire.it

Izvor slike: Kevin Winter / Staff/Getty Images Entertainment