1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Najlepše venčanice 2024. sa...

Najlepše venčanice 2024. sa Bridal Fashion Week

04. април 2024.

| Miljana Momirović
Ova sezona stavlja akcenat na klasični dizajn sa modernim obrtom.

Istina je da su najlepše venčanice 2024. potpuno bezvremenske. Svedene su ali i dalje vrlo efektne, dostojne dana kada ćete izgovoriti sudbonosno „da“.

Što se tiče trendova sa Bridal Fashion Week, dizajneri su se odlučili da se oslone na nekoliko novih stilova, dok su i dalje ostali verni klasici.

Na primer, brendovi kao što su Theia i Amsale predstavili su raskošne balske venčanice ponovo zamišljene sa savremenim skulpturalnim suknjama. Takođe smo videli povratak venčanica sa spuštenim strukom, tankih bretela ali i modela u boji.

Bez daljeg odlaganja, pogledajte koje su najlepše venčanice 2024. godine.

Bridal Fashion Week: Najlepše venčanice 2024.

Spušteni struk

Neočekivani povratak venčanice sa spuštenim strukom oslanja se na vintidž stil koji nesumnjivo dominira u 2024. godini. Bez obzira na temu venčanja, kao i na to koliki glam planirate, ovakav model venčanice neće izneveriti.

spušteni struk venčanice

Balska haljina

Iako su balske venčanice iz godine u godinu najlepše, 2024. godina prikazuje preokret ovog bezvremenskog stila. Umesto previše tila, najlepše venčanice inspirisane Pepeljugom su klasične ali sa modernim obrtom.

balska venčanica

Zlatna venčanica

Apsolutno je tačno da venčanica ne mora biti bela. U 2024. godini se predviđa porast zlatnih venčanica koje nema sumnje da će privući pažnju. Kao što možete videti ispod, stil je u isto vreme i sveden i efektan, a to se najčešće traži.

zlatna venčanica

Najlepše venčanice 2024. sa tankim bretelama

Iako tanke bretele nisu novi trend, Bridal Fashion Weer 2024. je prikazao masovno ponovno pojavljivanje ove estetike klasičnog dizajna. Konkretno, brendovi su postavili tanke bretele na sirena krojeve, a drugi dizajneri su takođe izabrali da ugrade ovaj trend na siluete kao što su balske haljine i venčanice A kroja.

Venčanice sa tankim bretelama

Midi venčanice

Ženstvene i koketne venčanice u midi dužini savršene su za mladu koja se nada da će odstupiti od tradicionalne svadbene estetike. Dakle, cenimo što su dizajneri predstavili ovakav kroj u svojim kolekcijama, pokazujući izgled koji je sofisticiran i zabavan.

midi venčanice

Nastavite da čitate