1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Najlepše venčanice 2025. sa...

Najlepše venčanice 2025. sa Bridal Fashion Week

30. април 2024.

| Miljana Momirović
Predstavljamo modele za svaki stil ceremonije.

Već znamo šta će sve graciozne mlade nositi na svoje venčanje. Najlepše venčanice 2025. godine su više od haljine, stvorene za prepričavanje i pamćenje.

Bridal Fashion Week se može opisati kao ostrvo prekriveno tilom, potpuno odvojeno od ostatka modnog sveta. Ipak, sezona venčanica 2025. je usklađenija nego ikada sa aktuelnim trendovima, od ukrasa sa mašnama do modela sa niskim strukom. Najbolje od svega se nalazi u činjenici da mlade mogu eksperimentisati sa više izgleda: probna večera, gradska ceremonija, proslava sa prijateljima i porodicom, venčanica za veče…

U nastavku pogledajte sve krojeve i modele koji će govoriti umesto vas.

Najlepše venčanice 2025. sa Bridal Fashion Week

Venčanice sa mašnama

Jedan od trendova koji je obeležio prethodne mesece su mašna. Prema tome, neizostavan deo su, ako želite da izgledate estetski, trake i mašne. Venčanje 2025. godine je poklon, a dizajneri sa Bridal Fashion Week-a su želeli da njihove mlade tako i izgledaju. Samo pogledajte Honor model venčanice jednostavnog kroja ali sa koketnim obrtom.

venčanica sa mašnama

Najlepše venčanice 2025. sa niskim strukom

Nijedan dan na Bridal Fashion Week nije prošao bez modela sa niskim strukom. Nema suknje da su najlepše venčanice 2025. upravo ovakvog kroja. Stil se dopada dizajnerima ali i mladama koje će ih nositi cele sezone. Bez obzira na tip građe, venčanice sa niskim strukom izgledaju tako otmeno zbog elegancije pune suknje. Sledeća Monique Lhuillier Bliss venčanica izgleda kraljevski.

Venčanice sa spuštenim strukom

Mini venčanice

Mnoge mlade ne govore više samo o jednoj venčanici. Venčanja 2025. godine su u znaku više izgleda: za građansku ceremoniju, proslavu sa porodicom i prijateljima, zatim i za zabavu posle itd. Najlepše venčanice 2025. iz tog razloga uključuju i mini modele. Da li za građansko venčanje ili probnu večeru, na mladi je da odluči. Ono što je sigurno, ples za pamćenje u ovakvom Markarian modelu je zagarantovan.

Mini venčanice

Drapirane venčanice

Prelepi cvetni vez i ukrasi od perli nisu jedini načini na koje mlade mogu da pokažu svoju romantičnu stranu. Drapirane venčacine vratile su se u kolekcije za 2025. godinu. Baš kao i na pisti, svako trend venčanje 2025. biće prožeto elegancijom starog sveta oživljene mitske grčke boginje. Koliko je istovremeno antički i moderna ova Justin Alexander Signature venčanica.

Drapirane venčanice

Venčanice sa korsetom

Istina je da se o kraljevskim venčanicama priča godinama kasnije, a najlepše venčanice 2025. su upravo inspirisane njima. Korseti su aktuelni, a venčanice sa korsetom su bezvremenski trend koji kanališe Holivud i modnu istoriju siluetama koje se pamte. Galia Lahav Couture venčanica govori sama za sebe.

Venčanice sa korsetom

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate