1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Najelegantnije male torbe: od...

Najelegantnije male torbe: od Zare do Versacea!

24. март 2023.

| Hana Dunđerov
Ovi modeli malih tašni biće omiljeni trendseterkama

Minimalističke, svetle, klasičnog stila ili šarene i živahne – male torbe na rame su savršene za prilagođavanje svakom autfitu.

Male torbe na rame su izuzetno moderan dodatak u 2023. Male su i kompaktne i omogućavaju vam da sa sobom nosite samo ono najosnovnije, ali imaju veliki estetski uticaj na celokopan modni utisak izabrane kombinacije.

Koje male torbe na rame bi trebalo da birate ovoga proleća?

Male torbe na rame: udobnost i stil u jednom dodatku

Male torbe na rame su udobne i praktične za nošenje u svakoj prilici iu kombinaciji sa bilo kojim stilom, bilo ležernim, sportskim ili elegantnim.

Rođene pedesetih godina zahvaljujući Coco Chanel, u poređenju sa drugim vrstama tašni, one vam omogućavaju da uvek imate slobodne ruke. Posebnost im je i to što se mogu nositi na više načina: na ramenu, unakrst, u ruci…

Najmoderniji modeli male torbe za proleće 2023

Kada birate malu tašnu ovoga proleća, vodite se ovakvim uzorima.

Zara tašna

Tašna za ubranu devojku napravljena je od sjajne tkanine savršene za elegantan večernji izgled.

Chloe tašna

Ova torba za rame je mala i kompaktna. Izrađena je od svetloplave kože, sa sjajnim zlatnim detaljima i šarmom.

Torba sa Versace printom

Idealna za elegantan izgled koji će biti obogaćen živahnim detaljima, Versace Jeans Couture je energičan i poseban model pun elegancije.

Liu Jo torba

Liu Jo torba za rame je mala i kompaktna. Ima minimalistički i elegantan stil i živahnu jorgovan boju savršenu za kombinovanje sa bilo kojom odećom.

Roger Vivier tašna

Roger Vivier male torbe na rame su prave torbe sa draguljem. Napravljena je od sjajnog smaragdnozelenog satena i ima preklop sa magnetnim dugmetom ukrašenim kristalima.

Christian Louboutin tašna

Elegantan, suštinski, sa minimalnističkim i nepogrešivim stilom, savršen za svaki izgled. Christian Louboutin torba je napravljena od bele kože sa geometrijskim perforiranim detaljima koji podsećaju na Louboutin logo i potpis.

Izvor vesti: marieclaire.it

Izvor slike: unomat/gettyimagesplus