1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Levi’s 501: Džins za...

Levi’s 501: Džins za sva vremena

20. октобар 2023.

| Stana Luković
Najpoznatiji džins na svetu proslavio 150 godina u vrhu

Farmerkama Levi’s 501® gotovo da ne treba nikakav uvod.

Od trenutka kada su Levi Štraus i Džejkob Dejvis patentirali prve farmerice 1873. godine, brend iz Kalifornije postao je poznat po legendarnom modelu koji predstavlja ultimativni izraz ličnog stila.

Ovog maja, najpoznatiji džins na svetu proslavio je svoj 150. rođendan. Kroz limitirane modele, ekskluzivne saradnje i razne događaje širom sveta, brend Levi’s je inspirisao ljude da postanu deo njegove istorije, te da započnu kreiranje sopstvenog poglavlja u najvećoj priči koja je ikad nošena.

Levi’s 501

U Beogradu, veliki jubilej je obeležen dvodnevnim događajem na kom su gosti imali priliku da se upoznaju sa nastankom 501® modela, da personalizuju Levi’s komade u okviru Tailor shop-a, da učestvuju u održivim radionicama, razmeni farmerica, kao i aukciji na kojoj su licitirani vintage modeli Levi’s 501® reinterpretirani od strane istaknutih srpskih modnih dizajnera.

GUESS ŠOPING VODIČ – Najbolje modne kombinacije za hladnije dane

U duhu obeležavanja ovog velikog datuma, Levi’s je nedavno organizovao upcycling radionicu u Beogradu, na kojoj su učesnici kreirali nove modne favorite koristeći stare teksas komade, u skladu sa principima održive mode.

U nastavku pogledajte komade iz nove Levi’s kolekcije za jesen i zimu 2023.

Levi’s 501

Žuta majica Ženski duks Košulja Jakna Beli duks Džemper Muške farmerke Baggy farmerke Ženske farmerke Crne patike Muške čizme Ranac Muške patike Ženske čizme

 

Izvor slike: Levi's

Nastavite da čitate