1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Kako Bela Hadid nosi...

Kako Bela Hadid nosi kaubojski stil koji izgleda skupo?

12. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
Vratila se na Instagarm i najavila prolećni trend.

Supermodel, modna ikona i, po svemu sudeći, velika obožavateljka konja. Pogledajte kako Bela Hadid nosi kaubojski stil, a da stajling deluje otmeno.

Kaubojski stil, pre svega, karakterišu teksas, koža, rese i naravno – kaubojske cipele. Složićete se, nije jednostavno ovakav stil poneti u svakodnevnom životu – ali ne ako pitate ovu manekenku.

Kako Bela Hadid nosi kaubojski stil?

Poznato je da Bela Hadid najveći deo slobodnog vremena provodi na ranču u Teksasu, takmičeći se u jahanju sa svojim voljenim konjem, Metalik Titom. Sa godinama iskustva, manekenka i dalje zna da od svoje odeće za jahanje napravi pravi modni stil.

Stajling u kaubojskom stilu

Jedna od njenih najnovijih objava na Instagram profilu predstavlja seriju fotografija u zanosnoj odevnoj kombinaciji. Manekenka nosi majicu bez rukava koja je inspirisana 2000tim ispod prugaste košulje. Gornji deo stilizovala je uz plave zvoncare, braon kaišem u zapadnjačkom stilu i pravim kaubojskim čizmama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Odeća za jahače

Iako nije svakodnevno prisutna na društvenim mrežama, Bela Hadid ne propušta da objavi svoje fotografije sa opremom za jahače. Manekenka i jahačica je takođe objavila na Instagram profilu seriju fotografija u svojoj takmičarskoj odeći, koja se sastoji od smeđeg dugih rukava na dugmad, kožnih pantalona sa resama i kaubojskog šešira sa širokim obodom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Hadid je posvećena takmičenju koliko i vladanju zapadnom estetikom. Ona i njen konj su se zajedno kvalifikovali za svoje prvo finale, prema njenom opisu na Instagramu.

Da li Bela Hadid nosi pravi kaubojski stil?

Hadidin kaubojski stil nije najtradicionalniji, sam po sebi, s obzirom na to da njen stajling često uključuje i majice iz 2000tih. Bez obzira na to, Hadid može da oživi skoro svaki trend. U ovom slučaju, ona održava tradiciju živom ali i modernom.

Hadid nije jedina koja je donela zapadnjački stil u prvi plan 2024. godine. Nedavna revija Louis Vuitton-a predstavila je nekoliko stajlinga u kaubojskom stilu. Ostaje samo pitanje: Da li će se Bela Hadid uskoro vratiti na pistu ili je fokusirana na konje?“

Izvor slike: https://spotlight.launchmetrics.com/

Nastavite da čitate