1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Ko je novi dečko...

Ko je novi dečko za kojim je Bela Hadid odlepila?

14. март 2024.

| Miljana Momirović
Kakva filmska priča.

Svi su bili iznenađeni kada je Bela Hadid odlučila da odustane od Nedelje mode u Parizu u korist konjičkog takmičenja, a sada znamo i razlog.

Manekenka se dugo borila sa lajamskom bolesti. Oporavak je trajao godinama i nije bilo lako ali čini se da je Bela Hadid konačno srećnija nego ikada. Ispostavilo se da svetski model već neko vreme uživa u srećnoj vezi koja je spaja sa njenom najvećom ljubavi – konjima.

Ko je dečko sa kojim je Bela Hadid u vezi?

Pre tačno mesec dana, Bela Hadid je javno potvrdila vezu sa Adanom Banuelosom, profesionalnim jahačem. Na Dan zaljubljenih, manekenka je objavila fotografiju kako se s ljubavlju gledaju u oči na njenoj Instagram priči.

„Moj valentine 💌💋“, napisala je tada na fotografiji, kako prenosi Yahoo! Sports.

Ko je Adan Banuelos?

Banuelos (34) je meksičko-američki kauboj iz Teksasa koji je takođe veliki ljubitelj konja i jahanja, pa nije ni čudo što su se Bela Hadid i on zaljubili.

Njegov otac je takođe kauboj i član Kuće slavnih jahača, a Adan mu često pripisuje zasluge za sopstveni uspeh. U jednom intervjuu za Amarillo Globe-News iz 2015. godine, rodeo zvezda je rekla: „Kada su vremena bila loša, on je prvi koji mi kaže: ’U redu je.’ On je takođe ono što bih nazvao pravim jahačem.“

Bela Hadid i Adan Banuelos: Ljubavna priča

Banuelos i Hadid su prvi put javno primećeni zajedno u oktobru 2023. godine, kada su kamere TMZ-a uhvatile par kako se ljubi, grli i drži za ruke.

Dana 16. februara 2024, manekenka je takođe podelila seriju fotografija iz oktobra 2023. godine, otprilike u isto vreme kada je TMZ prvi put izvestio da se zabavlja sa Banuelosom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Na fotografijama Hadid pozira sa konjima i prijateljima pre nego što je podelila fotografiju na kojoj sedi pored Buenosa dok on stoji blizu nje, njenih ruku na njegovim bokovima dok par skreće pogled od kamere. Na video snimku u istom postu, Bela Hadid se vidi kako poseže preko stola postavljenog da bi poljubila svog novog momka.

„Oktobar 2023.“, napisala je ona. „Moj 27. rođendan.“

Drugim rečima, relativno je sigurno pretpostaviti da se par zabavlja već nekoliko meseci. Kauboj se zaljubljuje u manekenku? Kakva filmska priča!

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate