1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. 12 godina mlađi: Sa...

12 godina mlađi: Sa ovim muškarcem se viđa Kim Kardašijan

09. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
I prilično je ozbiljno.

Da li je ovo ljubav ili ne, nije na nama da odlučujemo ali čini se da Kim Kardašijan i njen novi dečko postaju izuzetno bliski.

Nakon njene veze sa Pitom Dejvidsonom, koja je bila veoma prisutna u medijima, ovo je prva romansa Kim Kardašijan poznata javnosti. I ranije se viđala sa fudbalerima ali obično je to bilo veoma kratko ili prijateljski.

Sada se pojavio novi muškarac u njenom životu i čini se da postaje ozbiljno.

Ko je novi dečko Kim Kardašijan?

Odel Bekam Jr. igra u NFL-u za klub Baltimor Rejvense i nije toliko poznat javnosti kao Kim Kardašijan. „Njegova ličnost je mnogo privatnija“, rekao je izvor za Us Weekly. Kao takvi, oni pažljivo drže svoj odnos pod kontrolom. Bekam je „pritajen, dok je Kim više navikla da bude u centru pažnje“, rekli su, dodajući da „pokušavaju da isplaniraju sledeće korake“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Odell Beckham Jr (@obj)

Kako je počela romansa?

Kim Kardašijan i Odel Bekam su povezivani od septembra, kada su izvori rekli za Page Six stranicu da se par „ležerno druži“. U početku se tvrdili da su prijatelji, i da su se uglavnom družili u grupama, „kao i na njegovoj rođendanskoj zabavi, jer se kreću u sličnom društvu“, piše Page Six.

Glasine su se dodatno kovitlale u novembru, kada su uočeni zajedno na zabavi nakon dodele CFDA nagrada, „iako nam je još jednom rečeno da to nije bilo romantično“, prenosi Page Six.

„Kardašijan i Bekam su celu noć razgovarali sa Majklom Rubinom“, rekao je izvor. „Bilo je njih troje zajedno. Uopšte nije izgledalo koketno.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Odell Beckham Jr (@obj)

Kim Kardašijan i Odel Bekam ponovo viđeni

Iako njih dvoje nisu viđeni zajedno od novembra, čini se da je veza postala romantična, a prošlog petka uveče su oboje bili u potpuno crnoj odeći na Jay-Z-jevoj zabavi pre dodele Gremi nagrada. „Njihova veza cveta duže nego što su ljudi mislili – otprilike godinu dana“, rekao je izvor za Us Weekly, dodajući da razmišljaju da svoju vezu iznesu u javnost.

Izvor slike: Frazer Harrison / Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate