1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Bez gaćica na Gremi...

Bez gaćica na Gremi nagrade 2024. – Majli Sajrus potpuno dominirala

05. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
Možda čak i pojavljivanje večeri.

Sinoćne Gremi nagrade 2024. bile su u znaku žena, među kojima se posebno izdvojila Majli Sajrus sa svojih pet neverovatnih stajlinga.

Pevačica megapopularne pesme Flowers (31) bila je nominovana za šest nagrada ali uprkos svojoj bogatoj karijeri, pevačica i glumica zapravo nikada nije osvojila Gremi nagradu. Sve se to promenilo u nedelju uveče.

Majli Sajrus na Gremi dodeli nagrada 2024.

Hajde da se vratimo na crveni tepih, gde je počelo njeno glamurozno veče.

Prvi stajling: Providna haljina

Majli Sajrus je zakoračila na crveni tepih obučena u zlatnu haljinu mrežastu haljinu mreže koju je uparila sa odgovarajućim metalnim gaćicama i Christian Louboutin zlatne štiklama. Ova neverovatna haljina brenda Maison Margiela strateški je prekrivala pevačicu na pravim mestima, ali joj je omogućila da proviri mnoge tetovaže.

Majli Sajrus dodela gremi nagrade 2024

Drugi stajling: Tom Ford kombinezon

Nedugo zatim, Sajrus je osvojila svoju prvu nagradu Gremi ikada – i to u potpuno novom izgledu. Na scenu je izašla (i primila nagradu za najbolju pop solo pesmu za Flowers) u Tom Ford kombinezonu.

majli sajrus kombinezon

 

Treći stajling Majli Sajrus: Mini haljina

Nastavila je da ređa zapanjujuće dobre stajlinge i kada je izašla na scenu da izvede svoju pesmu nagrađenu Gremijem. Majli Sajrus je nosila srebrnu mini haljinu sa resama u stilu Tine Tarner dok je pevala Flowers — što je njenu frizuru u stilu 70-ih učinilo još prikladnijom.

majli sajrus dodela gremi nagrade 2024

Četvrti stajling za Gremi nagrade 2024. godine: Čipkani komplet

Ali ako ste mislili da će se Majli nakon toga vratiti u jedan od svojih prethodnih odevnih kombinacija, prevarili biste se. Umesto toga, presvukla se u čipkani korset i uskladila providne pantalone sa pernatom jaknom. Svoj stajling upotpunila je crnim štiklama i visećim minđušama koje su se slagale sa resama na njenoj haljini.

majli sajrus gremi nagrada 2024

Poslednji put je izašla na scenu u haljini koja je prekrivena braon šljokicama. Model na jedno rame ima prorez sve do kuka. Čak se i našalila pre odlaska sa bine da je zaboravila donji veš. U takvoj haljini nije izgledalo kao da uopšte može da ga obuče!

Peti stajling: Braon haljina

majli sajrus u braon haljini

Zahvaljujući Flowers i naporima na njenom osmom studijskom albumu, bila je među najnominovanijim umetnicima na dodeli nagrada 2024. sa neverovatnih šest nominacija.

Izvor vesti: people.com

Izvor slike: Matt Winkelmeyer/Staff/GettyImagesEntertainment, Kevin Winter/Staff/GettyImagesEntertainment, John Shearer/Stringer/GettyImagesEntertainment, Neilson Barnard/Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate