1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Kauboj stil je novi...

Kauboj stil je novi vrući letnji trend 2023!

30. април 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Kako se vrućine približavaju, vreme je da počnemo da se pripremamo za leto. Međutim, umesto majica i topova, ove godine moda je okrenuta ka kaubojskim čizmama, kaubojskim šeširima i atmosferi na plaži.

Novi trend inspirisan selom osvojio je TikTok: kaubojka na plaži. Srećom, ne moramo da živimo pored plaže da bismo se ovako oblačili. Evo svega što treba da znate o trendi kaubojka stilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miss Del (@em.western.couture)

Kauboj stil

Iako su kaubojske čizme popularne već nekoliko godina, estetika kaubojki na plaži će podići ovaj šik na potpuno novi nivo. Nije poznato ko je započeo trend ili kada je počeo da kruži na TikTok-u, ali 44,5 miliona pregleda heštega #coastalcowgirl ukazuje na jedno sigurno: trend je veoma popularan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paige Lorenze (@paigelorenze)

Kauboj stil- kako se zapravo oblači moderna

kaubojka?


Osim očiglednih stvari poput kaubojskih čizama i kaubojskih šešira, moda za kaubojke  koristi tipične zapadnjačke osnovne proizvode kao što su teksas, košulje na dugmad i američki printovi pomešani sa ultrasuptilnim detaljima poput čipke, čipke i cveća.

@mia.croft okay but i love this trend 🤍 #fyp #coastalcowgirl #morganwallen #morganwallenoutfit #outfit ♬ Last Night – morganwallen


A pošto je izgled inspirisan plažom, kaubojke na plaži vole da svoju odeću drže laganom. Trend podstiče mešanje tekstura kao što su koža , heklanje i teksas , što znači da ima mnogo toga za korišćenje kada sastavljate odeću za kaubojku na plaži. Paleta boja je više na svetlijoj strani, pa dominiraju bela, krem i slonovača.


Pomama je veoma popularna na TikTok-u, tako da postoji velika verovatnoća da će stilski trend postati punopravni stil života.. Pored toga, trend će uskoro postati trend i za dekoraciju doma. Sa drvenim nameštajem i prozračnom posteljinom, estetika kućnog dekora primorske kaubojke izaziva ozbiljnu nostalgiju za letima provedenim pored vode.

Izvor vesti: marieclaire.it

Izvor slike: Olga PS/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; NataliShuvalova/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Nastavite da čitate