1. Home
  2. /
  3. Celebrity
  4. /
  5. Princ Louis ipak nije...

Princ Louis ipak nije najveći mali buntovnik kraljevske porodice

20. јун 2023.

| Hana Dunđerov
Simpatični princ Louis ima opasnu konkurenciju

Princ Louis dospeva na naslovne strane svaki put kada prisustvuje javnom događaju, zahvaljujući svom urnebesno simpatičnom stavu malog buntovnika- što sa grimasama, što svojom razigranošću. Ipak, ako pitate eksperte za govor tela najveću buntovnik kraljevske porodice naredne generacije krije se u njegovoj dvanaestogodišnjoj rošaki Savannah Philips.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@thewindsorsfamily је поделио/ла објаву

Judi James, stručnjakinja za govor tela kaže da upravo najstarija unuka pokojne kraljice ima šanse da postane najveća buntovnica kraljevske porodice.

„Kraljevski buntovnički par Zara i Mike Tindal su joj ujak i ujna, Princeza Anna je njena baka, tako da ne čudi što upravo Savannah vodi u trenutnoj trci, rekla je James za Express.

Ali, napominje ona, nejmote očekivati da Savannah učini ništa loše. Ona jeste buntovnica, ali u onom pozitivnom smislu. Njen govor tela otkriva da je neustrašiva i da je najzabavniji član kraljevske porodice, bar kad je novi naraštaj u pitanju.

Ako pitate stručnjakinju za govor tela Savannah ima mnogo divnih kvaliteta — uključujući njenu spremnost da se sasvim normalno i bez ustručavanja ponaša prema svom drugom rođaku, princu Georgeu, uprkos pomalo zastrašujućoj sudbini koja ga čeka.

„Kada je u pitanju budući kralj, ona pokazuje osvežavajuće nepoštovanje. Zasmejava ga, drži mu ruku preko usta ili ga čak gura nizbrdo, sasvim bez straha od njegove buduće pozicije. Baš onako kako se inače ponaša prema drugoj deci – kaže James.

 

Izvor vesti: marieclaire.com

Izvor slike: WPA Pool via GettyImages