1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Mlada zasenila svu raskoš:...

Mlada zasenila svu raskoš: Zavirite na venčanje brunejskog princa i lepotice sa naših prostora (video)

13. јануар 2024.

| Jelena Mladenović
Ceremonija koja traje devet dana

U toku je devetodnevno venčanje princa Abdula Matina i Aniše Ise Kalebić.

Svečanost brunejskog princa i lepotice hrvatskog porekla zasenila je ceo svet, a sada su se pojavile zvanične fotografije sa slavlja.

Naime, ceremonija venčanja počela je 7. januara i traje čak devet dana, a sada je mladoženja na svom profilu na Instagramu pokazao atmosferu.

Ceremonija puderisanja, koja se praktikuje već stotinama godina i u kojoj najuži članovi porodice mladencima na ruke nanose pastu u prahu prikazana

Taj ritual simbolizuje plodnost i bogatstvo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mateen (@tmski)

Još nekoliko fotografija s tradicionalne ceremonije na društvenim mrežama objavio je i zvanični fotograf, a na njima je u centru pažnje mlada u crvenoj venčanici.

Udala se Anja Tejlor Džoj – Ovakvu venčanicu još niste videli

Nakon ceremonije puderisanja usledilo je venčanje u džamiji Sultan Omar Ali Saifuddie, kome su prisustvovali najuži članovi porodice.

Aniša se za tu prigodu presvukla u belu čipkastu venčanicu s velom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mateen (@tmski)

Sledi i veliki prijem u luksuznom hotelu „Empire and Country Club“, na kom se očekuje oko četiri hiljade gostiju, a šuška se da bi među njima trebalo da budu i princ Vilijam i Kejt Midlton.

Venčanje princa Abdula Matina i Aniše Ise Kalebić

Podsetimo, princ Matin i Aniša verili su se u novembru prošle godine, nakon čega je ona ugasila svoje profile na društvenim mrežama.

O lepoj Aniši ne zna se mnogo, ali poznato je da potiče iz ugledne brunejske porodice, čiji koreni sežu iz Hrvatske.

Njen deda je aristokrata Isa bin Ibrahim, koji je ministar zadužen za kancelariju premijera Bruneja i suosnivač uspešne aviokompanije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mateen (@tmski)

Aniša je vlasnica modnog brenda Silk Collective, koji je osnovala nakon studija na prestižnom Univerzitetu u Bathu u Velikoj Britaniji, a ima i svoju turističku agenciju.

S princem ju je navodno spojila ljubav prema sportu, a on je i dugogodišnji prijatelj njenog brata Danijala Dina Isa-Kalebića.

Španska princeza Leonor za 18. rođendan dobija poseban poklon

Princ Matin pre veridbe je važio kao jedan od najpoželjnijih azijskih neženja, a njegovo bogatstvo se procenjuje na oko 20 milijardi dolara.

Osim bankovnim računom, žene je zadivio i svojim mišićavim telom, kojim voli da se pohvali na društvenim mrežama.

Zgodni princ diplomirao je međunarodnu politiku na King’s Collegeu u Londonu i trenutno je pilot helikoptera u Kraljevskom vazduhoplovstvu Bruneja i ima čin bojnika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mateen (@tmski)

Osim toga je i profesionalni igrač pola, te je predstavljao svoju zemlju na Igrama jugoistočne Azije 2017. i 2019. godine, a bavi se i skijanjem, padobranstvom, ronjenjem na dah i golfom, prenosi  Dnevnik.hr