1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Konačno sreća: Udala se...

Konačno sreća: Udala se Adel!

21. новембар 2023.

| Tamara Roksandić
Prelepe vesti stižu iz doma popularne pevačice

Udala se Adel! Pevačica britanskog porekla priznala je da je stala na ludi kamen sa Ričom Polom, dugogodišnjim izabranikom.

Ona je tokom šou- programa svog najboljeg prijatelja Alana Kara otkrila da se udala za svog dugogodišnjeg dečka,  sportskog agenta koji joj je vratio veru u ljubav nakon kraha prvog braka.

Udala se Adel

Photo by Gareth Cattermole/Getty Images

Spekulacije o tome da su ljubav podigli na viši nivo počele su kada se Adel pojavila na dodeli Brit nagrada sa skupocenim dijamantskim prstenom na ruci.

Kako je njihova ljubav samo jačala, a pevačica to nije ni krila, venčanje je bio logičan naredni korak.

Optička iluzija – Adel pokazala novi manikir i svi smo se zaljubili

Iako se već duže vreme šuška da su se Adel i Rič Pol venčali, posebno jer mu se pevačica već nekoliko puta u javnosti obratila kao „svom suprugu“, to je sada i zvanično potvrdila.

— Bio sam u publici kod Alana Kara, a i Adel je bila tu. Alan je pitao ljude da li se neko venčao u skorije vreme, a Adel je viknula: „Ja sam!“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Drugi član publike je dodao da je bilo tako slatko, kao i da se Adel odlično provodila, a da joj je obezbeđenje donosilo grickalice, te da joj nije bilo važno što je oko nje bila gomila publike.

Udala se za Adel za Riča koji je od nje stariji nešto manje od decenije. U vezi su više od dve godine, a kako je i sama istakla on je ušao u njen život kada joj je najviše bio potreban.

Adele briznula u plač na sceni (video)

Podsetimo, pevačica je teško podnela razvod prvog braka od Sajmona Koneckog sa kojim ima sina Anđela. Nakon prekida ljubavi smršala je čak 45 kilograma, te sada izgleda lepše nego ikad.

A kako i ne bi, kada je voljena i srećna.

Izvor slike: Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images for The Recording Academy

Nastavite da čitate