1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Adel uzvratila uvrede zbog...

Adel uzvratila uvrede zbog napada na LGBTQ+ tokom koncerta

04. јун 2024.

| Miljana Momirović
Nije prvi put da podržava LGBTQ+ zajednicu.

Adel ne podnosi netoleranciju. Britanska pevačica je to kristalo jasno i dokazala tokom koncera u subotu, 1. juna – baš kada je počela Parada ponosa.

Adel podržala LGBTQ+ tokom koncerta

Za vreme koncerta, jedan član publike je uzviknuo nešto poput „Parada ponosa je smeće“. Adel nije bila zainteresovana da poštedi njihova osećanja.

„Jesi li došao na moj koncert samo da bi rekao da je Parada ponosa smeće? Jesi li glup?“ uzviknula je, kao što se vidi na video snimku koji se deli na Pop Base-u. „Ne budi tako smešan. Ako nemaš ništa lepo da kažeš, umukni, u redu?“

Na snimku se moglo čuti kako posetioci koncerta navijaju i urlaju i govore stvari poput „tačka!“ da pokažu svoju podršku snažnoj poruci.

Nakon što je snimak deljen na X, obožavatelji su ukazali dodatnu podršku.

„Zamisli da ti Adel ovo kaže, oh, jednostavno bih nestao“, primetila je jedna osoba.

„I zato je ona majka“, prokomentarisao je drugi.

„Volim Adel zbog ovoga! Zašto ljudi vole da govore ovakve okrutne stvari? To je tako nepoželjno i odvratno“, rekao je neko drugi.

Adel kao otvoreni LGBTQ+ saveznik

Pevačica je dugo bila otvoreni LGBTQ+ saveznik. Na primer, 2016. godine posvetila je svoj koncert u Antverpenu žrtvama tragične pucnjave u noćnom klubu u Orlandu i podigla zastavu duge na bini u znak počasti.

Još 2015. je rekla za Time o svom sinu Anđelu, tada starom oko tri godine, „Jedva čekam da znam ko će mu biti najbolji prijatelji, ko će biti njegova devojka ili dečko ili koje filmove voli … Šta god moje dete želi da radi ili da bude, uvek ću ga podržati bez obzira na sve.”

Prema PinkNews-u, ona je takođe igrala ključnu ulogu u mnogim LGBTQ+ romansama, veridbama i brakovima tokom godina.

Srećan Mesec ponosa svima.

Izvor slike: Kevin Winter/Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate