1. Home
 2. /
 3. Celebrity News
 4. /
 5. Trening poznatih: Kako Zendaja...

Trening poznatih: Kako Zendaja trenira da bi ostala u formi?

19. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
Nije uvek motivisana ali u treningu pronalazi zabavu.

Dokazujući da je zaista poput nas, Zendaja je priznala da joj trening ne prija uvek. Ipak, za njen izgled odgovorna je ova posebna rutina vežbanja.

Kako Zendaja trenira?

Da bi se izborila sa nedostatkom motivacije kada trenira, Zendaja je otkrila za Justine Magazine da pronalazi zabavu u svakom treningu. Ova navika joj pomaže da ostane motivisana – i u dobroj formi.

Tenis

Dok se pripremala za film Rivali koji govori o dramatičnom ljubavnom trouglu između profesionalnih trenera, Zendaja je ulogu shvatila sasvim ozbiljno. Glumica se posvetila tromesečnom treningu tenisa sa Bredom Gilbertom (nekada četvrtim na svetu).

Rekla je za ELLE: „Nisam najveći obožavatelj toga što moram da vežbam, ne radujem se tome, ali morala sam zato što bi moj lik trebalo da bude teniski profesionalac i jasno je da ja to nisam !“

Ali imamo predosećaj da je bila samo skromna, jer kada je govorio o Zendajinim teniskim umećima, reditelj filma, Luka Gvadanjino, rekao je medijima: „Mislim, vau. Ona je tako dobra u tome.“

Gornji deo tela

Da bi se pripremila za svoju ulogu u filmu Najveći šoumen, u kojem je bila u glavnoj ulozi sa Zakom Efronom, Zendaja je morala da ojača gornji deo tela. Glumica je priznala da pre snimanja uopšte nije imala snagu u rukama, niti ju je održavala.

Međutim, njena tajna bila je u tome da ojača, pre svega leđa, jer je tako postigla izgled koji je bio potreban.

HIIT trening

Na kraju svega, kardio trening je vrsta vežbe koju Zendaja najviše praktikuje. U video snimku koji je objavila podseća na HIIT trening, a uključuje sledeće pokrete:

 • Podizanje ruku sa trakama
 • Biciklistički trbušnjaci
 • Sklekovi
 • Podizanje nogu
 • Čučnjevi
 • Ruski trbušnjaci
 • Čučnjevi sa širokim nogama
 • Iskoraci

Gde Zendaja pronalazi motivaciju za trening?

Zendaja nije osoba koja provodi mnoog vremena u teretani, već je pretežno ljubitelj treninga kod kuće. Ipak, nema uvek motivaciju da vežba u dnevnoj sobi ali ima motivaciju koja je pokreće.

„Svakog dana — jer mi je toliko nedostajala gluma — da bi me inspirisala da siđem dole i vežbam, nosila bih različite perike, jer imam čitavu kolekciju perika sa svih crvenih tepiha“, rekla je kada su je pitali za motivaciju za trening. „Nosim drugačiju periku i dolazim dole u ​​drugom liku.“

Možda možemo poslušati njen savet i primeniti ga na opremu za trening.

Izvor slike: Pascal Le Segretain / Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate