1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Mikro bob će vladati...

Mikro bob će vladati i 2024. – ovako ga Zendaja nosi

08. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
Daleko najkraća verzija bob frizure koju je ikada nosila.

Od početka januara, Zendaja je bila u vrućem nizu eksperimentalnih izgleda, a sada je njen mikro bob pomerio granice –  i izgleda tako otmeno.

Prvi slučaj je bio tokom Nedelje mode u Parizu kada se superzvezda pojavila na reviji modnog brenda Schiaparelli sa crnim i oštrim kratkim šiškama. Međutim, njeno najnovije izdanje je mikro bob frizura koji postaje sve popularniji u 2024. godini.

Mikro bob će vladati i u 2024. godini

Bob u svojoj mikro dimenziji je frizura koja održava i otmenost i praktičnost. Sa svojim jasno definisanim pramenovima, ova frizura je istovremeno i sofisticirana i moderna. Mikro bob može biti prilagođen različitim teksturama i bojama kose, zbog čega ga nose dame i sa ravnom i sa talasastom kosom. Zbog toga što je tako svestran, prikladan je za brojne prilike, od poslovnih sastanaka do večernjih izlazakja.

Kako Zendaja nosi mikro bob?

Šestog februara, dok su još bili u Meksiko Sitiju, Zendaja i ostatak glumačke ekipe je prisustvovala specijalnom događaju na kome su promovisali svoj blokbaster koji će uskoro biti objavljen. Međutim, svi su mnogo više oduševljeni njenom novom frizurom.

Iako je i ranije nosila bob frizure – ovo je daleko najkraća verzija koju je ikada nosila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marie Claire Srbija (@marieclaire.rs)

Njen mikro bob se jedva se protezao preko resice njenih ušiju, završavajući se tačno iznad njene vilice. Vrhovi pramenova su lagano oblikovani ka unutra, skoro kao obrnuti bob, dodajući izgled i dimenziju. Mikro dužinu je stilizovala sa bočnim razdeljkom, a svu kosu zalizala iza uha. Ova tamnobraon boja kose lepo hvata svetlost, takođe skoro potpuno u skladu sa nijansom njenog neverovatnog stajlinga sa potpisom Bottega Veneta Design.

Kakva šminka pristaje uz bob frizure?

Uz ovako efektnu fizuru, šminka je samo završni dodir, pa nema potrebe da se previše trudite. Zendajin ten je blistav, dobro hidriran i istaknut rumenilom u toploj nijansi breskve. Oči je istakla crnom olovkom za oči i iscrtala ajlajner. Ruž za usne u braon-breskva boji je upotpunio ovaj izgled.

Izvor slike: Angel Delgado / Stringer/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate