1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Tri saveta Ljubinke Klarić...

Tri saveta Ljubinke Klarić kako da se ponašate na prvom sastanku! Odmah će vas odvesti pred oltar (video)

11. септембар 2023.

| Suzana Jančič
Saveti za prvi sastanak Ljubinke Klarić trikovi su zahvaljujući kojima će biti samo vaš

Saveti za prvi sastanak Ljubinke Klarić oduševili Instagramere, samo se o lepoj glumici priča.

Osvajački trikovi bilo da ih koriste muškarci ili žene vrlo često nemaju baš mnogo smisla, jer ne deluju kod svake osobe istovetno.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ljubinka Klaric (@ljubinkaklaric)

Efekat je gotovo uvek drugačiji jer nismo svi jednako senzibilni, niti imamo iste potrebe. Svako od nas ima neku svoju početnu viziju kako njegov emotivni partner/partnerka treba da izgleda, istovremeno ne može nas sve osvojiti isti model ponašanja.

Seks, spavanje, kuvanje, kada je savršeno vreme za ove aktivnosti?

Uzalud se stručnjaci za odnose među polovima trude da sve stave u jedan koš, a ko će drugi ako ne Ljubinka da se našali upravo na taj račun.

Atraktivna glumica, o čijem talentu se stalno piše i priča, našalila se pomalo na račun studija o muško-ženskim odnosima, a više na račun današnjeg modela društva koji ni po čemu ne podseća na onaj u kom je ona odrasla i gajila ljubavi, a koji se u velikoj meri svodi na meterijalno.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ljubinka Klaric (@ljubinkaklaric)

Iz te perspektive njena tri saveta za prvi sastanak su:

– Morate izaći u neki skuplji restoran i insistirajte da se nađete tamo. Naručite najskuplje jelo. Prosto ćete videti kako čovek stoji finansijski i da li može da vas izdržava u budućnosti i koliko to sve vredi. Naručite škampe, skupo vino, naručite sve, sve.

-Jedine neprekidno, jedite. Jako je važno da pokažete da imate dobar apetit zbog rađanja u budućnosti.

– Dok budete jedli neprekidno pričajte punim ustima, bez obzira važno je da pokažete da ste inteligentni, da ste informisani i nadahnutu, to će ga očarati.

Navika koja narušava seksualni život

 

Saveti za prvi sastanak Ljubinke Klarić urnebesni su. Čak i kod onih koji su se u njima prepoznali izazvali su smeh jer je ona to prenela na izuzetno simpatičan način. Snimak danima kruži društvenim mrežama, a javnost ne prestaje da se pita čime i na koji način je ona osvojila ambasadora Srbije u Iraku, Uroša Balova, sa kojim već nešto više od tri godine održava vezu na daljinu.

ljubinka klaric i uros balov, instagram, saveti za prvi sastanak

ljubinka klaric i uros balov, instagram, saveti za prvi sastanak

Spekulisalo se da je dramska umetnica i tu vezu okončala, ali po njenom predivnom osmehu izgleda da to nije u potpunosti tačno.

Glumica je pre Balova bila u braku sa IT stručnjakom Nebojšom Jovanovićem zbog kog se odmah nakon udaje preselila u Ameriku. Tamo je rodila sina Kostu, ali je ubrzo poželela da se vrati poslu, te se trajno vratila u Srbiju.

Ljubinka Klaric i Nebojša Jovanovic, Luka Šarac, saveti za prvi sastanak

Ljubinka Klaric i Nebojša Jovanovic, Luka Šarac, saveti za prvi sastanak

Ubrzo je usledio i razvod a glumica je istakla da se od supruga u kog je bila ludo zaljubljena rastala zbog Kostinog srećnijeg detinjstva. Pojašnjenje na tu temu nije dala.

Danas je srećno zaljubljena a sudeći po novom snimku i savetima za prvi sastanak čini se da joj ne manjka ni humora ni harizme.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Celebrity News (@celebrity.new_s)

Izvor vesti: Suzana Jančić

Izvor slike: Instagram

Nastavite da čitate