1. Home
  2. /
  3. Top priče
  4. /
  5. Prvi sastanak: Kako izbeći...

Prvi sastanak: Kako izbeći greške na prvom sastanku

21. јул 2023.

| Ranka Bulatović
Koje su to najčešće greške koje pravimo na prvom sastanku i kako da ih ne napravimo

Kada se spremamo za prvi sastanak, često osećamo leptiriće u stomaku u žlju da se stvari ubrzaju. Ali bolje da se malo primirite, jer u mnogim prilikama nije sve ružičasto, a sastanak često ne prođe onako kako smo očekivali.

Ali ne smete odustati. Nego se zapitajte da li možda pravite neke greške, koje su prilično česte. U mnogim prilikama je važno shvatiti da je pre nego što započnete ozbiljnu vezu veoma važno proći kroz fazu od koje se mnogi plaše i žele da je brzo preskoče. Zato je period poznanstava i zabavljanja važan da ne napravite neku od najčešćih grešaka koje mogu sabotirati buduću vezu.

Prvi sastanak: 3 najčešće grešake

Da bismo započeli vezu, u većini slučajeva moramo da prođemo kroz proces upoznavanja da bismo saznali da li se zaista uklapamo sa tom osobom. A ovo su najčešće greške koje pravimo:

1. Očekujemo previše od partnera

Obično, žene su te koje čekaju da se pravi samo pojavi na vratima. A čekanjem se gubi dragoceno vreme. Čekaju i kada se pojavi, jer očekuju da on bude taj koji će preuzeti inicijativu i truditi se više. Malo angažovanja s vaše strane može biti od ogromne pomoći da se izgradi dobar odnos. I da prvi sastanak bude uspešan.

2. Biti „otvorena knjiga“ na prvom sastanku

Neke žene smatraju da treba da ispričaju sve o sebi i to već na prvom sastanku i, ako gospodin ne ustane i ode bez reči, onda je „on taj“.  A to je velika greška. Bolje da idete korak po korak i polagano se otkrivate partneru.

3. Na prvom sastanku želite sve da kontrolišete

U mnogim prilikama žene su te koje preuzimaju inicijativu za apsolutno sve: gde, kako, u koje vreme i pod kojim uslovima treba da se desi prvi sastanak. Ako sve bude kako treba, kada počnu da žive zajedno, venčaju se ili dobiju decu, oni su ti koji kontrolišu sve.

 

 

Izvor vesti: marie-claire.es

Izvor slike: CGrey/gettyimages.co.uk