1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Monika Beluči i Tim...

Monika Beluči i Tim Barton: Ona blista kao nikad, on najsrećniji čovek na svetu

30. октобар 2023.

| Snežana Ilić
Italijanska lepotica konačno pokazala novu ljubav

Monika Beluči nedavno je proslavila 59. rođendan.

Na kraju šeste decenije izgleda bolje nego ikad, po međunarodnim festivalima promoviše svoje najsvežije filmove, igra Mariju Kalas na svetskim pozorišnim scenama, ponosna je na stariju ćerku koja je postala jedan od najtraženijih modela, a ima i novu ljubav.

Sve je prolazno, osim Monike Beluči – Vanvremenska lepotica danas slavi 59. rođendan

Festival u Rimu bio je savršena prilika da italijanska filmska diva premijerno prošeta crvenim tepihom sa čuvenim američkim rediteljem Timom Bartonom.

Monika Beluči i Tim Barton

Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Debitovali su kao par na glamuroznoj manifestaciji i oduševili ne samo prisutne koji su se na licu mesta uverili koliko su srećni, već i ceo svet.

Savršeni su jedno za drugo, čuju se komentari sa svih strana.

Monika Beluči zaljubljena

Ljubav je, najverovatnije, planula pre godinu dana, tokom festivala u Lionu, gde je upravo Monika uručila nagradu Bartonu. No, proteklih meseci vešto su se skrivali od medija i javnosti.

Monika Beluči

Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

U međuvremenu je ona dobila glavnu žensku ulogu u nastavku njegovog prvog hita Bitlđus, iz osamdesetih. Očigledno oboje umeju da spoje lepo sa korisnim.

I po godinama su bliski, razlika je zaista neznatna, a svakako mnogo manja od one između njenog bivšeg muža i devojaka sa kojima se juri po brazilskim plažama.

Evo zbog koje fotografije je Monika Beluči poslala srce Slobodi Mićalović na Instagramu

Da ljubav cveta Monika i Tim u Rimu su pokazivali gde god su stigli. Držali su se za ruke i pozirali fotografima, bili su opušteni, nasmejani, zagrljeni, kao tinejdžeri. Volim ga, kratko je izjavila u jednom od aktuelnih intervjua.

Monika Beluči i Tim Barton

Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

I njen Instagram cveta proteklih meseci. Naslovne strane, nove uloge, modne revije, gostovanja, putovanja… Ljubav čini čuda, čak i u zrelijem životnom dobu. Monika je najbolji i najlepši primer.

Posle razvoda od Vensana Kasela 2013. godine, njen emotivni život bio je pod velom tajne. Izlazila je sa francuskim umetnikom Nikolasom Lefevrom, ali romansa nije potrajala. Sa Kaselom ima dve ćerke, Devu i Leoni.

Monika Beluči i Tim Barton

Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Barton je takođe bio u braku, a tokom duge i burne veze sa glumicom Helenom Bonam Karter dobio je sina Bilija. Iza njega je bezbroj sjajnih ostvarenja koja svi volimo, posebno ona sa Džonijem Depom.

I on u poslednje vreme izgleda bolje nego ikad, primećuju mnogi. I dodaju – kako i ne bi, kada je najsrećniji čovek na svetu. Nema potrebe da objašnjavamo zbog čega, odnosno zbog koga, zar ne?

Izvor slike: Vittorio Zunino Celotto/Getty Image