1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Noć veštica je iza...

Noć veštica je iza nas, a o najluđim holivudskim kostimima još dugo će se pričati

01. новембар 2023.

| Snežana Ilić
Još jedan nezaboravan Halloween u fabrici snova

Dan zahvalnosti, Božić, finale NFL lige i – Noć veštica. To su četiri najvažnija crvena slova sa one strane Atlantika.

Najstrašniji ukleti dvorci na svetu – sedam jezivih lokacija!

Da je Halloween jedan od najbitnijih sastojaka američke jeseni govori i činjenica da pripreme za taj praznik traju danima, pa i nedeljama, a odavno je ovekovečen i na pokretnim slikama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

U fabrici snova to veče se uvek pretvori u spektakl. Ne mislimo na serijal horora sa Majklom Majersom, jezivim serijskim ubicom, mada je njegova maska i danas jedna od omiljenih rekvizita.

Holivudskim ulicama lete veštice, bundeve, bezglavi konjanici i skeleti, maskirana deca kucaju na vrata uz slatku pretnju trick or treat, i svi su na nekoj žurki.

Ko je u selebriti svetu imao najoriginalniji kostim? U vrhu liste i ove godine se našla kraljica Noći veštica, nenadmašna Hajdi Klum. Prošli put na parti je došla kao džinovski crv, nisu je prepoznala ni rođena deca, a ni sinoć nije razočarala.

Noć veštica

Photo by Noam Galai/Getty Images for Heidi Klum

Za efekat šoka bio je zaslužan kostim – pauna. No, kako nije mogla sama da ponese raskošni rep, u pomoć joj je priteklo nekoliko akrobata. Društvo joj je pravio muž Tom Kaulic, obučen u divovsko jaje.

Njena koleginica Sindi Kraford oživela je mjuzikl Brilijantin. Stavila je plavu periku i postala Olivija Njutn Džon, dok je njen suprug Rend Gerber bio Džon Travolta.

Noć veštica

Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images for Casamigos

Društvo na Casamigas žurki pravili su im sin Presli, ćerka Kaja i njen dečko Ostin Batler, koji se ipak nije pojavio prerušen u Elvisa.

I Adel je uspela da nas iznenadi – specijalno za ovu priliku promenila je boju kose i našla se u koži Mortiše Adams.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Kim Kardašijan i njena ćerka Nort Vest inspiraciju su pronašle u filmu Otkačena plavuša, dok su njena sestra Kortni i zet Trevis Barker na trenutak postali glavni likovi iz priče o Bitlđusu – duhovi specijalizovani za proterivanje ljudi iz kuća.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Zašto je to uradila?! Kim Kardašijan neprepoznatljiva (foto)

Hejli i Džastin Biber vratili su se u kameno doba i prerušili se u Flintsons decu: on je bio Barnijev sin Bem Bem, a ona Kamičak, ćerka Vilme i Fredija Kremenka.

Izvor slike: Noam Galai/Getty Images for Heidi Klum