1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Nemoguće uzak struk Kim...

Nemoguće uzak struk Kim Kardašijan na Met Gala izazvao bes na društvenim mrežama

08. мај 2024.

| Miljana Momirović
Ponovo na meti osuda.

Na odrabanoj listi zvanica za Met Gala 2024. bila je i Kim Kardašijan koja je, kao i obično, prisustvovala događaju u veoma posebnoj odevnoj kombinaciji.

Met Gala 2024. godine, održana 6. maja, nosila je temu „Uspavane lepotice: Moda koja se ponovo budi“, dok se njen zvanični kodeks oblačenja zvao „Bašta vremena“. Istina je da se Kim Kardašijan odlično prilagodila temi.

Šta je Kim Kardašijan obukla za Met Gala?

Za glavnu modnu ceremoniju koja se održava jednom godišnje, Kim Karadašijan je obukla srebrnu John Galliano korset haljinu sa našivenim cvetovima. Uparena sa metalik suknjom, rijaliti zvezda stajling je upotpunila sivim kardiganom i platinastoplavom kosom sa frizi talasima.

kim kardašijan, met gala 2024

Zašto je Kim Kardašijan izazvala hejt komentare?

Prema pisanju marieclaire.hu, videvši fotografije Kim Kardašijan, mnogi su bili potpuno izbezumljeni i nisu mogli da ne prokomentarišu njen nmoguće uzak struk.

kim kardašijan, met gala 2024

„Haljina izgleda dobro, ali možeš li da dišeš u njoj? Trepni ako ti je potrebna terapija kiseonikom“, napisao je jedan korisnik na društvenim mrežama.

„Izvadila su rebro?!? Gde ti je struk!?!?!! Haljina je prelepa“, glasio je drugi komentar, dok su neki takođe kritikovali Kim Kardašijan. „Zaista je izgledala neprijatno i ošamućeno, kao da ima problema sa disanjem. Beauty ideali koje je postavila njena porodica su notorno nedostižni. Insistiranje Kim Kardašijan da promeni svoj stvarni stas i figuru kako bi se uskladila sa trendom i odevnom kombinacijom je izuzetno štetno.“

Izvor vesti: marieclaire.hu

Izvor slike: Dia Dipasupil/Staff/GettyImagesEntertainment, Jamie McCarthy/Staff/GettyImagesEntertainment, Dimitrios Kambouris/Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate