1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Kim Kardašijan je muškarac...

Kim Kardašijan je muškarac godine, i uopšte se ne šalimo

15. новембар 2023.

| Snežana Ilić
Rijaliti zvezdi titulu je dodelio prestižni magazin

Prestižni magazin GQ izabrao je muškarca godine, a ovog puta to je jedna rijaliti zvezda. I nije muško, odmah da vam kažemo. Nije u pitanju ni neko ko je promenio pol, već, ni manje ni više, nego – Kim Kardašijan.

Kim Kardašijan predstavila je fanovima svoju baštu na Instagramu

Možda bi vest trebalo staviti u rubriku verovali ili ne, ali Kim nije prva dama koja je nagrađena ovom titulom.

Kim Kardašijan

Photo by Neilson Barnard/Getty Images

Muškarci godine ranije su bile još neke badass žene – Dženifer Aniston, Rijana, Dženifer Lopez, Skarlet Johanson i ostale koje svojim likom i delom pomeraju granice među polovima.

Sarleta deli titulu sa mladim australijskim glumcem Džejkobom Elordijem, a dobila je još jednu – tajkun godine. U specijalnom izdanju Man of the Year 2023 objašnjava se i zbog čega.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GQ (@gq)

Kao što znate, Kim se još ranije upisala na listu milijardera zahvaljujući svojoj poslovnoj imperiji, kojoj je u oktobru dodata kolekcija muškog donjeg veša.

– Samo sa želela da i jači pol sazna o čemu se radi, oko čega je sav taj hajp – kaže Kim u priči sa naslovne strane, za koju je pozirala like a boss, u muškom odelu, sa košuljom i kravatom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Uspešna kompanija, milijarde, četvoro dece – nije lako sve to držati pod kontrolom. No, najmoćnija članica klana Kardašijan pokazala je da se sve može kad se hoće, čak i u svetu kojii dalje važi za muški.

Izvor slike: Dimitrios Kambouris/Getty Images for ULTA Beauty/KKW Beauty