1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Ljubav iza kamere: Bridgerton...

Ljubav iza kamere: Bridgerton glumci koji su zapravo u vezi

23. мај 2024.

| Miljana Momirović
Reč je čak o dva para.

Treća sezona Netflix serije je konačno stigla, pa nije iznenađenje što se obožavaoci pitaju koji Bridgerton glumci su pronašli ljubav.

U nastavku romantične drame, Penelope (Nikola Koflan) i Kolin (Luk Njutn) su u centru pažnje. Trenutno su dostupne samo četiri epizode serije, a opšti stav je da je „nepodnošljivo seksi„.

Koji Bridgerton glumci su u vezi?

Naravno, obožavaoci serije Bridgerton već godinama prate ljubavne priče likova. Samo pomislite na Dafne i Sajmona u prvoj sezoni ili Kejt i Entonija u drugoj sezoni. Ipak, i romanse van ekrana takođe dobijaju priličnu pažnju. U stvari, priča se o dva para koji su navodno pronašli ljubav kada su se kamere ugasile.

Luk Tompson, koji igra Benedikta Bridžertona, navodno se zabavlja sa koleginicom Harijet Kejns, koja u seriji igra Filipu Federington. Ranije ove godine, par je primećen zajedno na zabavi Vanity Fair, a slatka fotografija na kojoj Luk nežno ljubi Harijet u čelo brzo je postala viralna.

Vanity Fair žurka

Iako nisu potvrdili (niti demantovali) glasine o vezi, obožavaoci serije su ubeđeni da postoji nešto više između njih.

Takođe Sem Filips, koji igra lorda Deblinga, doveden je u vezu sa Bes Karter, koja igra Prudens Federington. Iako nisu javno potvrdili da li su u vezi ili ne, Sem i Bes su fotografisani zajedno na više događaja – uključujući svetsku premijeru filma Vonka u Londonu u novembru prošle godine.

premijera filma Vonka

Da li su Nikola Koflan i Luk Njutn iz serije Bridgerton u vezi?

Kako ljubavna priča vodi u trećoj sezoni serije Bridgerton, gledaoci su se pitali da li su Nikola Koflan i Luk Njutn takođe par van ekrana. Međutim, na premijeri treće sezone u Njujorku, glumica je rekla za Extra: „Mislimo da je zaista slatko što iskreno volimo jedno drugo.“

Dok je dodala da je Luk ‘zaista posebna osoba u mom životu’, Nikola je nastavila: „Nikada više neću uspeti da uradim nešto ovako, u ovolikoj meri. Toliko je lepo imati tako divnog prijatelja sa kojim mogu sve ovo da radim.“

Nikola Koflan i Luk Njutn

Čini se da je glumica ipak stavila tačku na glasine o romansi.

Izvor slike: Gareth Cattermole/Staff/GettyImagesEntertainment, Dimitrios Kambouris/Staff/GettyImagesEntertainment, Theo Wargo/Staff/GettyImagesEntertainment