1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Ana Mihajlovski: Ovo je...

Ana Mihajlovski: Ovo je tajna njene izvanredne linije

11. мај 2023.

| Miljana Momirović
"Kada mišići izgube snagu, mozak je taj koji vas vodi do cilja."

Zategnuta linija, izvanredna forma i atraktivna figura. Ana Mihajlovski zaista može da se pohvali, a sve duguje posebnom i redovnom treningu.

O čemu se tačno radi, pogledajte u nastavku.

Ana Mihajlovski: Ovo je tajna njene izvanredne linije

Osim njene specifične lepote, glumica i TV voditeljka, Ana Mihajlovski, može da se pohvali i izvanrednom formom i savršeno izvajanom figurom. U poslednje vreme često je viđamo na fotografijama kako pozira za mnoge modne brendove. Ne samo što uvek izgleda sređeno sa stilom, već svojom ozbiljnošću odaje utisak samouverene i jake žene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Mihajlovski (@ana_mihajlovski_)

Kako trenira Ana Mihajlovski?

Među stajlinzima, na njenom Instagram profilu može se videti veliki broj fotografija sa maratona u kojima redovno učestvuje. I ne samo da učestvuje, već i osvaja brojne medalje i niže uspehe. Može se reći da je Mihajlovski zaista ozbiljan maratonac na duge staze.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Mihajlovski (@ana_mihajlovski_)

Za nju je, kako kaže, trčanje izduvni ventil i unutrašnji mir. U jednom od svojih postova napisala je:

– Trčanje je sport za mozak. Za većinu sportova vam je nešto potrebno bilo da je reket, saigrač, lopta, palica… tu je uvek nešto na šta se dodatno morate koncentrisati, a u trčanju ste potpuno sami. Tu ste samo vi i vaše misli, a onda kada misici izgube jačinu mozak je taj koji vas vodi do cilja. Unutrašnji mir- bogatstvo 21. veka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Mihajlovski (@ana_mihajlovski_)

Kada se priprema za maraton, osim trčanja, redovno ima i vežbe sa opterećenjem kako bi jačala snagu i izdržljivost koja joj je neophodna. Osim vežbi za donji deo tela, Ana Mihajlovski pažnju posvećuje i jačanju snage ruku. Posebno obraća pažnju na ramena jer su ona važna za zdravo svakodnevno funkcionisanje tela.

Izvor slike: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Nastavite da čitate