1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Ana Ivanović objavila prvi...

Ana Ivanović objavila prvi video sa tek rođenim sinom

10. мај 2023.

| Snežana Vranić
Bivša teniserka je odlučila da sina upozna sa svetom.

Teniserka Ana Ivanović i njen muž, nekadašnji nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger su postali roditelji po treći put u subotu (6. maja).

Ana Ivanović podelila snimak na Instagramu

Ana je oduševila fanove podelivši snimak tek rođene bebe na Instagramu. Na snimku se smenjuju ruke cele porodice koja simbolizuje da su čuvari jeni drugih. Naime prvo se vide ruke Bastijana, zatim Anine ruke, a potom i ruke starijih sinova Luke i Leona. Ova prelepa simbolika raznežila je obožavaoce.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Bivša sportiskinja je uz video i postavila opis: „Hello world! Our hearts are full of love 🤍“ (Zdravo svete! Naša srca su puna ljubavi).

Ana Ivanović još nije otkrila ime sina

Iako se porodila pre nekoliko dana, ime njihovog sina još uvek nije poznato javnosti. Fanovi su se iznenadili ovakvim brzim postavljanjem snimka, obzirom da poznati sportski par retko objavljuje slike svoje dece. Oni su definitivno porodica koja čuva svoju intimnost, pa stoga nije ni čudo što se na snimku ne vidi lice bebe ni drugih sinova. Međutim, i ovakav snimak je bio dovoljan da razneži sve.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Deluje da se Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger lepo snalaze u ulozi roditelja i vaspitavanju njihovih dvoje dece. Iako su oboje odustali od sporta, Ana je razvila svoj beuaty trend Ana Natural Performance koji uspešno i konstantno reklamira na Instagram profilu. Nadamo se da će joj njeni produkti pomoći da se izbori sa neprospavanim noćima koje slede i da će im odgoj i trećeg deteta takođe biti lagan.

Pored Ane Ivanović, pevačica Marija Mikić je postala majka po drugi put. Ona je takođe rodila dečaka i dal mu ime Milija. Nadamo se da ćemo uskoro saznati i koje ime će nositi sin Ane Ivanović.

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages

Nastavite da čitate