1. Home
  2. /
  3. Ženski stav
  4. /
  5. Ima samo 23 godine:...

Ima samo 23 godine: Upoznajte Ajmani, mis Libije koja je pobedila kancer čak 7 puta

17. октобар 2023.

| Stana Luković
Ove godine na takmičenju lepote odnela je pobedu

Na njenom licu osmeh, u njenim očima neverovatna želja za životom…

Ovo je priča o Ajmani Gafadi, mis Libije, koja je sa samo 23 godine uspela da pobedi opaku bolest čak sedam puta.

Tamnoputa lepotica nosi titulu mis Libije za 2023. godinu, ali nije bila naročito medijski ispraćena, sve dok se nije saznalo za njenu tužnu životnu priču.

@edoardogirardinSTREET PHOTOGRAPHY / AIMANI♬ suono originale – edoardogirardin

Naime, iako ima samo 23 godine, hrabra Ajmani se već sedam puta izborila sa rakom. Ona je u intervjuu za italijanski Vogue otkrila detalje iz svog života, kako bi kasnije o njoj Wikipedia napisala biografiju.

U šetnji Milanom Ajmani je na ulici srela fotografa koji ju je zamolio da je uslika ne znajući ko je ona, a nakon što je pristala otkrila mu je da je ona misica, a potom i svoju životnu priču.

Nakon nekoliko kratkih rečenica u videu ovog fotografa, Ajmani je postala svetska senzacija i ljudi su želeli da saznaju više o njoj.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aimani Gaddafi (@aimanigaddafi)

Ovogodišnja mis Libije preživela je rat u ovoj zemlji i borila se sa opakom bolešću, a iz te surove borbe izašla je kao pobednik i nosi najširi osmeh koji možete zamisliti, i želi da bude inspiracija drugima.

Ajmani Gadafi želi da pozitivno utiče na ljude i da pomogne pre svega deci i beskućnicima. Nakon osvajanja titule mis Libije zakoračila je u svet modelinga na velika vrata, pa joj se ukazala prilika da sarađuje sa velikim modnim kućama.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aimani Gaddafi (@aimanigaddafi)

Iako je Ajmani sada istaknuta javna ličnost, o njenoj porodici se ne zna gotovo ništa. Za sada nije iznosila detalje iz privatnog života, tako da je taj deo obavijen velom misterije.

Izvor slike: TikTok printscreen

Nastavite da čitate