1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Linda Evanđelista je verovala...

Linda Evanđelista je verovala da se kancer neće vratiti… Htela sam samo da živim

06. септембар 2023.

| Snežana Ilić
Linda Evanđelista otkrila je u jednom od svojih posednjih intervjua da se punih pet godina bori sa kancerom

Linda Evanđelista hrabro se bori sa opakom bolešću. Vest koja je sinoć obišla globus brzinom munje i ostavila nas bez teksta…

Rešila je da se u velikom stilu vrati u igru. Ultimativna lepotica iz zlatnog doba modelinga nedavno se pridružila koleginicama Sindi Kraford, Naomi Kempbel i Kristi Tarlington u rimejku čuvene naslovne strane magazina „Vogue“ iz 1990. godine, i o tome se priča već danima, otkako smo videli nove zajedničke portrete, prve posle više decenija.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Linda Evangelista (@lindaevangelista)

Slavna manekenka, vlasnica izjave da „ne ustaje iz kreveta za manje od deset hiljada dolara“ koja je takođe obeležila njenu blistavu karijeru, ovog meseca predstavlja i foto-monogafiju nastalu u saradnji sa priznatim fotografom Stivenom Majselom. No, pre toga je do sveta stigao intervju koji je dala za luksuzni magazin „WSJ“, iznevši neke šokantne detalje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Linda Evangelista (@lindaevangelista)

Pre nekoliko godina povukla se iz javnosti i posla zbog trajnog deformiteta lica, nuspojave estetskog tretmana „zamrzavanja“ kojem se podvrgla ne znajući kakve bi posledice mogao da ostavi.

No, vratila se iz ilegale, i za svojih 58 godina, koliko je u maju napunila, izgleda zaista fascinantno. Možda ne kao u vreme najveće popularnosti, ali i dalje pri pogledu na nju klecaju kolena u planetarnim razmerama.

 

Pročitajte – Skrining na rak dojke jednim dodirom prsta?

 

U pomenutom intervjuu Linda je otkrila nešto što nas je zabolelo, uplašilo i zabrinulo. Naime, već dugo se bori sa kancerom dojke, koji joj je prvi put otkriven 2018. godine.

Linda Evanđelista rastužila svet

Kada je čula dijagnozu, nije mnogo razmišljala, već je opakoj bolesti odmah pokazala zube. I uspela je da pobedi. Verovala je da se rak neće ponovo vratiti. Ali…

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Linda Evangelista (@lindaevangelista)

Prošle godine, tokom redovne kontrole, saznala je da se „osmi putnik“ u njenom telu još ne predaje.

– Parametri nisu bili dobri i bez oklevanja sam se odlučila za dvostruku mastektomiju, uklanjanje obe dojke. Želela sam da sve to ostavim iza sebe. Izgled mi nije bio važan, htela sam samo da živim. Rekla sam doktoru da neću umreti od ovog – bila je odlučna lepa Linda, koja je teške bitke vodila sama, baš kao i njena koleginica Tatjana Patic.

Nažalost, čuvena nemačka manekenka je svoju borbu protiv opake bolesti izgubila u januaru, ostavljajući nas u šoku i neverici. Nije imala priliku da se zajedno sa koleginicama ponovo slika za “Vogue”.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@supermodels_official је поделио/ла објаву

– Znalo je svega nekoliko bliskih ljudi. Nisam htela da me novinari čekaju na vratima posle svake terapije, kao što inače rade u ovakvim situacijama – rekla je Evanđelista, što u njenom slučaju ima smisla jer je tabloidi nisu štedeli u proteklih 35 godina.

Pročitajte  Tajni život manekenki – šta se krije iza glamura?

 

Zdravstveno stanje trenutno je dobro, ali lekari je ne ispuštaju iz vida. Štaviše, upozorili su je da bi kancer mogao da se vrati.

– Znam da sam jednom nogom u grobu, ali sada slavim život. Svakog dana. Srećna sam što sam živa, sve što uz to dođe je bonus – poručila je hrabra manekenka.

Izvor slike: Photo by Elisabetta Villa/Getty Images

Nastavite da čitate