1. Home
  2. /
  3. Top priče
  4. /
  5. Džejmi Oliver otvara restoran...

Džejmi Oliver otvara restoran u Beogradu, traže se radnici

21. октобар 2023.

| Stana Luković
Evo i koji su uslovi....

Džejmi Oliver, kojeg smo zavoleli u serijalu The Naked chef, zbog njegovih jednostavnih i brzih recepata, je tokom poslednjih godina imao brojnih uspona i padova.

 Restoran Džejmija Olivera u Srbiji, a u Britaniji se zatvara 

Pre šest godina Džejmi Oliver je zatvorio šest restorana iz lanca Jamie’s Italian u Velikoj Britaniji usled poskupljenja namirnica za italijanska jela koja priprema, do kojih je došlo posle Bregzita.

No, restorani van Britanije mu odlično posluju, a njegov posao se, na našu radost, širi i na prostoru Srbije. Naime, nakon Irske, Brazila, Portugala, Mađarske, Kipra, Indije, Katara, Saudijske Arabije, UAE, Jamie’s Italian uskoro stiže i u Srbiju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jamie’s Italian Serbia (@jamiesitalianserbia)

Na zvaničnom sajtu beogradskog restorana Jamie’s Italian navodi se da će se restoran nalaziti u Hercegovačkoj ulici, u najelitinijem delu grada, a u najnovijoj objavi restoran traži entuzijastične, timske igrače koji su spremni da podele svoju strast sa kolegama i gostima.

„Ako se prepoznajete u ovom opisu i želite da budete deo nečeg posebnog, voleli bismo da vas upoznamo! Organizovaćemo dan otvorenih vrata za zapošljavanje u Beogradu 9.11.2023 od 12 do 20 časova. Dođite da upoznate Jamie’s Italian brend i da se prijavite za pozicije koje vas zanimaju i molimo vas da sa sobom posete vaš CV“, navodi se u konkursu za posao, prenosi Cafe Bar & Restoran.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jamie’s Italian Serbia (@jamiesitalianserbia)

Izvor slike: Photo by Paul Zimmerman/Getty Images for AWXI

Nastavite da čitate