1. Home
  2. /
  3. Promo
  4. /
  5. Nova era zdrave ishrane:...

Nova era zdrave ishrane: U Walter stigli Vege ćevapi!

15. април 2024.

| Miljana Momirović
Sa Walterovim vegetarijanskim obrocima možete uživati u ukusnim, a manje kaloričnim jelima.

Zdravlje, inovacija i ukus spajaju se u najnovijem gastronomskom podvigu kompanije Walter. U vremenu kada sve više ljudi teži različitim opcijama ishrane, Walter u svoj asortiman donosi potpuno novi proizvod – Vege ćevape! Izrađeni od organske soje i pažljivo odabranih začina, ovi ćevapi su ne samo bogati ukusom, već i hranljivi.

vege ćevapi

Uz svaki Vege ćevap, dolazi urnebes salata od tofu sira, koja dodatno obogaćuje vaš obrok svežinom i punim ukusom. Ovo je savršen spoj za sve ljubitelje biljne ishrane, ali i za one koji žele da probaju nešto novo i zdravo.

Uz ovaj novitet kompanija donosi još dva izvanredna jela koja će zadovoljiti i najistančanija nepca. Prvi je potaž od bundeve, a drugi je potaž od paradajza, oba servirana sa hrskavim somunom za savršen i lagan početak obroka.

walter potaž

Vegetarijanska ishrana smatra se jednim od najzdravijih režima ishrane na svetu, a njena osnova je povrće – dragocen izvor vitamina, vlakana i minerala koji su ključni za naše zdravlje i vitalnost. Što je obrok šareniji, to je i zdraviji – osim što ćete se osećati bolje, vaše telo će vam biti zahvalno. Proleće je savršeno vreme za uvođenje promena u ishrani, bez preteranog napora ili odricanja. Važno je istaći da povrće ne opterećuje organizam kalorijama, već ubrzava metabolizam i daje potrebnu energiju.

Sa Walterovim vegetarijanskim obrocima možete uživati u ukusnim, a manje kaloričnim jelima. Ova čarobna kombinacija zdravlja i gastronomskog zadovoljstva čini svaki obrok pravim užitkom, ne samo za telo već i za nepca.

Kompanija Walter BBQ već dve decenije posluje na tržištu Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, a od 2023. godine i u Sloveniji i Austriji. Kompanija je postala sinonim za kvalitet i inovativnost u prehrambenoj industriji. Sa fokusom na kombinaciji tradicionalnih receptura i savremenih poslovnih pristupa, regionalni gigant uspeo je zadovoljiti ukuse različitih generacija potrošača sa preko 40 lokacija u regionu.

Nastavite da čitate