1. Home
  2. /
  3. Magazin
  4. /
  5. Arola.rs online parfimerija –...

Arola.rs online parfimerija – Naše iskustvo

19. јануар 2024.

| Stana Luković
Dostava je besplatna na sve porudžbine, a regularne cene su znatno niže u odnosu na parfimerije i drogerije

Šta je arola?

Arola je online parfimerija koja prodaje isključivo originalne parfeme. Osnovana je sa vizijom da omogući svakom kupcu da u nekoliko klikova priušti sebi autentičan miris po znatno nižoj ceni nego u tradicionalnim parfimerijama.

Da li su parfemi zaista originalni?

Sigurno ste do sada kao i mi imali negativna iskustva sa online prodavcima parfema i skeptični ste da poručite kako ne bi ste dobili proizvod koji nije original. Zbog te sveprisutne pojave na tržištu, osnivačima arole se rodila ideja da naprave online parfimeriju gde će se svaki kupac osećati sigurno i gde će uvek znati šta poručuje.

arola arola.rs

www.arola.rs

Svaki parfem dolazi sa deklaracijom i računom što znači da kupovinom na aroli kupujete od registrovane firme u Srbiji a ne od ilegalnih preprodavaca.

Takođe imate mogućnost da vratite parfem u narednih 14 dana ukoliko se iz nekog razloga predomislite.

Utisci redakcije

Ukoliko volite parfeme kao i mi, mislimo da je arola prava destinacija za Vas! U ponudi imaju veliki izbor popularnih parfema počevši od pristupačnijih brendova poput Armaf, kao i do premium brendova poput Versace, Mancera, Paco Rabanne i Dior.

Dostava je besplatna na sve porudžbine a regularne cene su znatno niže u odnosu na parfimerije i drogerije, što znači da nećete morati da čekate rasprodaje kako bi ste kupili parfem povoljno.

Jedini ograničavajući faktor kod arole je što ne možete da probate parfem pre kupovine, već morate da naručite parfem koji ste već probali i znate da vam se sviđa.

Takođe trenutno ne postoji mogućnost plaćanja karticom međutim i ta funkcionalnost je u planu da se uskoro uvede. Međutim pored ovih sitnih nedostataka arola ispunjava sva očekivanja što se tiče ušteda, asortimana i dostave.

Trenutno je na platformi akcija tako da možete ostvariti dodatne uštede!

Promo kupon

Na arola.rs je trenutno akcija koja važi do kraja januara i sa ovim kuponom možete uštedeti dodatnih 5% na svaku porudžbinu : 5_POPUST

arola arola.rs

www.arola.rs

 

Izvor slike: Shutterstock