Kus-kus priprema u Trapani stilu
U ovom receptu možete videti kako se kus-kus priprema. U pitanju je bogato jelo, intenzivnog ukusa koje nas u mislima šalje na Mediteran.
11. март 2023.
| Aleksandra DudvarskiPečurke i paprika su jedan od naših omiljenih variva, jer je ovo jelo zasitno i lako se priprema, a sadrži malo kalorija.
Ovog puta smo napravili vegansku verziju bez mleka, koju smo poslužili uz bulgur kao prilog, ali se odlično slaže i sa pirinčem, testeninom i njokama. Možete ga jesti bilo kojim radnim danom uveče, tako je brz, ali se takođe odlično drži i kao nedeljni ručak.
Sastojci:
1 kašika biljnog putera/margarina
2 kašike maslinovog ulja
1 srednja glavica belog luka
3 čena belog luka
soli po ukusu
biber po ukusu
1 kašičica majorana
50 dkg šampinjona
1 dcl belog vina (suvo vino)
1 kašika skroba
1 kašika dimljene crvene mlevene paprike
3 kašike biljne pavlake (oko 75 g)
1 veza peršuna
Priprema:
Prijatno!
Izvor vesti: https://marieclaire.hu/gasztro/2023/02/26/vegan-gombapaprikas-nosalty/
Izvor slike: Stanislav Ostranitsa/iStock/Getty Images Plus via Getty Images Plus
U ovom receptu možete videti kako se kus-kus priprema. U pitanju je bogato jelo, intenzivnog ukusa koje nas u mislima šalje na Mediteran.
Domaća kafa kakvu samo možete poželeti..
Zdravi i ukusni recepti...
Oprez: Uzbudljiva kombinacija ukusa!
Bez podizanja testa ili tvrdih korica.
A priprema ne može biti lakša...
I priprema je veoma brza...
I to u samo nekoliko koraka...
Vodite računa o vašem zdravlju...