Da li hrana za ravan stomak zaista postoji?
Evo šta kažu nutricionisti!
22. april 2023.
| Aleksandra DudvarskiOtkrijmo kreolsku kulturu uz ovu pileću salatu sa začinskim biljem. Simboličan recept za gastronomiju ostrva, gde sunce preovladava i ustupa mesto egzotičnim ukusima. Bilje donosi malo svežine ovom toplom predjelu!
Sastojci:
1 pakovanje (oko 500 g) pilećih grudi (prethodno ispečenu)
1/2 veze mladog luka
1 limeta
1 veza peršuna
1 šala korijandera
4 kašike suncokretovog ili maslinovog ulja
3 kašike belog sirćeta
So u biber po ukusu
Način pripreme:
Savet plus:
U zavisnosti od sezone, u salatu možete dodati paradajz, patlidžan ili tikvice.
Aleksandra Dudvarski, s bogatim iskustvom koje obuhvata više decenija rada u novinarstvu, istaknula se kao ključna figura u Color Media International kompaniji. Kroz svoju impresivnu karijeru, Aleksandra je doprinosila širokom spektru publikacija, uključujući prestižne titule kao što su Marie Claire, Bravo, i Lepota&Zdravlje, pokazujući izuzetnu svestranost i stručnost u različitim žanrovima i temama. Kao urednik Marie Claire, ona je uspela da ovom magazinu udahne jedinstveni glas i perspektivu, čime je privukla široku čitateljsku publiku zainteresovanu za modu, kulturu i društvene teme.
Izvor vesti: maireclaire.fr
Izvor slike: rebeccafondren/iStock/Getty Images Plus via Getty Images
Evo šta kažu nutricionisti!
Svet vina prepun je tajni
Ili bar prvu nagradu po ukusu norveškog plivača...
Evo gde treba da idete...
Lokalni ukusi koje ne smete propustiti...